![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Verdictul juratilor militari americani in procesul puscasului marin care l-a ucis pe Teo Peter inseamna profanarea mormantului unui om care s-a aflat intr-un taxi in calea jeep-ului unui curvar betiv. Pentru care uniforma si imunitatea asigurate de apartenenta la un stat puternic erau suficiente - si iata ca asa a si fost - ca sa-si permita strivirea unui bastinas dintr-o tara cu spinarea covrig.
libertatea online Socat de vestea primita, fiul lui Teo Peter a spus ca e foarte dezamagit de faptul ca avocatii americanului au reusit sa ii convinga pe cei sapte juri ca tatal sau nu se afla in taxiul lovit de masina condusa de Christopher VanGoethem si ca totul a fost o “mascarada” de proces. “Trebuie sa facem ceva, pentru ca se creeaza un precedent puternic. Cetatenii romani nu sunt protejati. Romanii nu mai conteaza in lume. Pana la urma, aici nu mai e vorba doar de tatal meu, ci de tot poporul roman”, a spus fiul lui Teo. libertatea online :'( :o oare atit de .......................... slab cotati suntem incit sa ajungem batjocora unor "nenorociti" de magistrati americani???? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Mistaco: DA! :(
Asa cum zicea chiar fiul lui Teo Peter: suntem prea mici sa ne facem dreptate! Lucrurile au mers prost, justitia este si acolo corupta la fel ca si la noi, sunt alte interese la mijloc. S-a facut atat tam-tam ca a murit Teo Peter... dar daca murea un nimeni, un necunoscut... nu stia nimeni, cazul se inchidea si mai rapid. Fiecare viata omeneasca stinsa in mod brutal este o pierdere pentru prieteni, rude, parinti, indiferent daca persoana era cunoscuta sau nu, cineva tot sufera. Insa suferinta este cu atat mai mare cu cat cineva moare si criminalul nu ia nici macar o luna de arest!!! Viata isi reia cursul ei normal... Trist! :'( |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cred ca acestea sunt adevaratele probleme pe care ar trebui" sa ne batem" nu cele cu "ce, cum, cui," a postat!!!!!!!!!! :o :( :( :o
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
e intr-adevar frustrant sa vezi o astfel de batjocura. esti omorat in tara ta de un strain si nu ai parte de dreptate... :(
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Dar noi sunt pro americani, ne-am bagat in NATO, ii lasam sa-si faca baze militare in tara, nu m-ar mira catusi de putin, ca pe viitor sa se repete aceasta poveste ingrozitoare :- :- :-
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate ca nu se va repeta , daca cei care au fost la intocmirea actelor vor fi invatat din acestea ce trebuie sa faca pe viitor !!!!!!!!!!!!
Cunosc anumite probleme de cercetare si pot spune ca anumite chitibusuri le afli doar cind te lovesti de ele!!!!! :o :o :o >:( :o :o :o |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
cata nesimtire >:(
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Poate ai dreptate Mistaco, dar eu sunt dezamagita. Si sa zicem ca am invatat din aceasta greseala, daca ei ar vrea sa-i faca scapati pe ai lor prin orice mijloace (evitand crearea unor tensiuni politice )sunt sigura ca nu ar ezita.
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce sa zicem si cu ai nostri care dau cu noroi si apoi incearca sa te curete:
Dar dincolo de toate, gestul lui Cristian Tudor Popescu de a-i cere scuze Monicai Macovei pentru atacurile neprobate din ultima vreme ma obliga sa-i multumesc. Intr-o lume asezata, n-as fi avut de ce. Insa, intr-o tara descentrata ca Romania, astfel de reactii merita protejate si respectate. Si chiar nu conteaza ca de maine CTP va lovi cu ziarul in cine merita mai putin. Chiar nu conteaza ca ii va servi direct sau indirect pe „comunistoizii” care le strecoara reporterilor soparle de esenta pecerista antireforma. Ce conteaza este ca presedintele Clubului Roman de Presa si-a calcat pe orgoliu si a dat o sansa presei. Fie si presat de conjunctura. evenimentul zilei ??? :( :o |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
legat de teo peter: am auzit de dimineata la stiri ca soferul de taxi a refuzat sa se duca sa depuna marturie in state desi i s-a oferit mancare cazare transport si diurna. no comment....
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:29 PM |
|