![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu de obicei foloseam O de lancome.Imi place ca e f racoros. :fluierat:
Dar mi s-a terminat si acum ma dau cu Noa :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Salvador Dali- Dalimania e preferatul meu. Imi mai place si Rush de la Gucci.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Mie imi place Couture de la Moschino, dar imi da dureri de cap ??? , vreo jumate de ora dupa aplicare :D
Vreau un Coco-Madmoisele de la Chanel ca e fresh si nice ;) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Mie imi plac si parfumurile barbatesti :D cateodata ma dau cu parfumurile prietenului meu
Imi place cum miroase Hugo si Gio Armani ::) |
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
lesin dc ziua mea si mosu la un loc nu-mi aduc DUNE de la Dior...
imi vine sa-l beau.. dar e scump ca naiba..tre doar un efort...hhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiii |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
J'adore de la Dior si Amarige - Givenchy, pe care le-am primit cadou, pentru ca eu nu-mi permit, sincer.
Am mirosit si-mi mai place Ultraviolet-Paco Rabane. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Bertha cum ti se pare J'adore?
De care e auriu sau argintiu. Ca eu am vazut doua la magazin si vroiam sa stiu daca sunt diferite. Pup |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
imi place j'adore suuuuper mult. eu il am pe cel auriu.... acum vreau si argintiu :frustraree: poate citeste moshul....
|
|
|
![]()
|
|
eu am argintiu, cum e ala auriu?
vrea si mama :P |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Tits, cred ca cel mai bine e sa incerci un tester. Daca ma pui sa-ti explic sigur nu intelegi :fluierat: Pot sa-ti spun ca nu f diferit de cel argintiu. Cel argintiu mi s-a parut totusi mai racoros decat asta pe care il am eu care e dulcic. Pup u ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 02:42 PM |
|