Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Creare pagina web: cum imi fac un site
Forum pentru femei - eLady.ro > Despre noi si Interesele Noastre > Tehnica si Tehnologie > ABC-ul Internetului
gmonique
Diana....iti scriu aici pentru ca am nevoie de ajutor, PLEASE!!! Fiica unui "amic" e in cls a VIII si a primit o tema ....sa faca o pagina web dar eu nu ma pricep. Ma poti ajuta adica sa-mi spui unde pot citi cateceva pentru ca eu banuiesc ca nu e ceva prea complicat ce ar tb ea sa faca . MULTUMESC ANTICIPAT.
Monica

P.S. DAca ai nevoie de mai multe informatii ma anunti???
http://www.elady.ro/articole/Cariera/Site-...-in-5-pasi.html
Cacofonix
gmonique, ca sa se apuce cineva sa faca o pagina web are in primul rand nevoie de un program pentru pagini web (banuiesc ca nu invata in a VIII sa scrie cod manual in notepad) .
Din momentul in care fetita a primit ca tema "construirea unei pagini web" ii este dat si un software pentru construirea ei.
Ce i s-a dat ?

Ca sa folosesti un anumit program pentru pagini web, trebuie intai sa citesti manualul de utilizare al programului.
Apoi sa inveti despre .HTML care sunt primii pasi pe care trebuie sa ii faci ca sa intelegi si sa ai o idee despre cum se fac paginile web.

Aceasta tevatura dureaza si nici nu are cum sa iti explice cineva toate procedeele si nici sa iti raspunda la intrebari foarte generale.
Parerea mea, intrebarile se pun dupa ce ai idee despre ce este vorba.

Cateva resurse bune pentru invatarea .HTML:
- http://www.w3schools.com/html/default.asp
- http://www.htmldog.com/

Cel mai usor software pentru incepatori este Microsoft Frontpage, insa nu este gratuit :) .

Cam atat.
gmonique
Iti multumesc pt raspuns......mi-am dat si eu seama ca ma depaseste dar ma gandeam ca la nivel de cls a VIII nu ar tb sa fie ceva prea complicat pt cineva care se pricepe  ;) Oricum am dat de un amic de aici din oras si a zis ca e dispus sa ma ajute el. Va multumesc oricum.
Diana.
Monica, imi pare rau, dar cum a zis si Cacofonix, e imposibil sa inveti sa faci un site "peste noapte".
Si, acum intre noi, mi se pare exagerat sa se ceara unui copil de 14-15 ani sa faca asa ceva.
fortelady
cel mai simplu mod (o sa radeti) - il faceti in word si dati "save as html". o sa iti faca o paginutza acolo care arata aproximativ ca fisierul word dar cu un cod indescifrabil in spate.
mititik
Asa e, forte! Tineti minte ca va ceream si eu ajutorul cu o pagina web Ei bine, am aflat apoi ca proful vroia de fapt sa facem pagina in Word sau Power Point si sa o salvam in html! Nu iese cine stie ce,dar e ok pentru incepatori! ;)
raly
Microsoft Frontpage e bun ca nu ai nevoie de cod, e vizual, sau Blue Voda sau WEb page maker le gasiti de downloadat free pe net in 30 days trial
Diana.
Intre timp lui FrontPage i-a fost citit ferparu de catre Microsoft pe 11 aprilie 2006. A fost declarat oficial teapan si si-au luat mina de pe el.
Proiectul FrontPage a fost sedus si abandonat.
blu_dea
Fetelor,as vrea sa stiu cum imi pot face un site. Sunt si hostinguri gratuite?
Diana.
Blue, un articol pe tema asta gaseti la Site-ul firmei tale in 5 pasi:click!
LJMASTER
Daca doriti sa aflati mai multe intrati pe SITE-UL MEU la rubrica scripturi apoi logativa si veti avea acces la niste scripturi cu ajutorul carora va veti face siteul Web simplu in foarte putin timp. Daca aveti nevoi de asistenta lasativa adresa de E- mail acolo sau utilizati chatul forumului care este disponibil doar daca va inregistrati. Va multumesc anticipat.
Girl on the moon
Aoleeeeeeeeu!

ban.gif te paste...
angeldust
Yup wink.gif s-a rezolvat.
Bine ca vine Grand Master Yoda sa ne invete pe noi cum sa facem un site cand el habar nu are macar sa gaseasca o cratima pe tastatura si sa o foloseasca in mod corespunzator laugh.gif
bluesky89
Daca doriti sa aveti un site, fara sa platiti ceva cuiva si fara necesitatea de a cunoaste vre-un limbaj atunci EDITAT este solutia
Diana.
Sigur, link catre site cu muieri goale si in plus, infectat cu malware, sa bulesti matale calculatoarele fetelor!!!! ... nusepoate.gif
Alamakota
Am gasit un serviciu unde poti sa faci pagina ta priopria. Si nu e nevoie sa te joci cu HTML - iti alegi sablon si gata smile.gif E fain, simplu si foarte ieftin!
Intrati pe aici: SPAM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.