Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Suferinta si speranta
Forum pentru femei - eLady.ro > Despre noi si Interesele Noastre > Social. Stirile Zilei > De la Om la Om, de la Inima la Inima
mihaela_p
Are 2 anisori si o singura sansa! Va imploram nu ramaneti indiferenti la strigatul nostru de disperare!

Va scriem in numele baietelului nostru Gabriel-Alexandru în vârsta de numai 2 anisori, cu mari probleme de sanatate.
Accesati http://predoi.netfirms.com/ si puteti vedea toate documentele.(certificatul de handicap Grav si cele 19 internari de pana acum)
Articol aparut :
http://www.jurnalul.ro/articol_69881/suferinta___pentru_el__fiecare_zi_e_un_chin.html

Astazi la cei 2 anisori ai lui este la nivelul unui bebelus de 2-4 luni din punct de vedere psihic si motor. El nu-si sustine bine capul, nu poate sta in fundulet, nu poate spune „ma doare, apa, mama..", nu poate tine o jucarie in mana, dar te urmareste cu ochii lui mari, zambeste…., ii place sa fie mangaiat si iubit….
De curand a inceput iar sa se rostogoleasca (a dat inapoi din cauza crizelor) si se apuca de picioruse si le baga in gurita, incearca sa ridice capul de pe perna , acestea sunt semne ca ar putea recupera va rugam ajutati-l!
Daca am putea sa-i dam viata noastra, am face-o in secunda urmatoare. Fiecare zi pentru Alex inseamna chin si multa suferinta.
Este diagnosticat cu: encefalopatie epileptica(crize focale complexe), tetrapareza flasca, retard sever in dezvoltare, microcefalie.
Am fost la cei mai buni medici din Bucureşti si Tg Mures incepind de la varsta de 1 luna si jumatate, cand a facut prima convulsie generalizata şi am aflat despre boala lui. În prezent este sub tratament continuu cu: Topamax, Depachine, Sabryl (medicament pe care il luam din Franta), Uteplex(medicament din Franta), Risatarun(medicament din Germania), Carnil, Tanakan, Glicerol sol 50%. S-au încercat toate anticonvulsivantele dar crizele nu au fost stopate.
Durerea noasta nu se poate exprima in cuvinte, ea doar se vede pe chipurile si in ochii nostrii si mai ales în ochisorii lui Alexandru….cere ajutor!
Mai are o singura sansa, operatia in China Xi Shan Hospital Beijing unde deja este programat . Operatia consta in transplant de celule olfactive.
Va rugam sa ne AJUTATI , cu orice suma, cat de mica(5 RON, 10 RON…cat puteti…putin cu putin se va strange suma) intrucat costul operatiei este de 20 000 USD plus biletul de avion depaseste posibilitătile noastre.
In urma acestei operatii are mari sanse de a se recupera . Puneti-va pt 1 minut in locul nostru. Veti simti cea mai crunta durere….stiind ca se poate face ceva pt copilul tau si nu ai bani.

Pentru cei ce vor sa-l ajute pe Alexandru am deschis urmatoarele conturi la Raiffeisen Bank , Dragasani, Jud. Valcea, Str Bisericii, nr.3
RON: RO16 RZBR 0000 0600 0459 9554
EUR: RO98 RZBR 0000 0600 0862 8525
USD: RO38 RZBR 0000 0600 0862 8538, Titularul conturilor Predoi Mihaela Anca
Codul SWIFT RZBRROBU


Adresa noastra: localitatea Dragasani, jud. Valcea, str. Libelulei, bl L5, sc A, et III, AP.15, Romania, cod postal 245700
CONTACT : PREDOI MIHAELA 0721935702, predoi_m@yahoo.com

Dumnezeu sa va ajute si sa va fereasca de orice suferinta!
Nimic sa nu aduca vreodata lacrimi in ochii dvs generosi!
mihaela_p
Starea generala a lui Alex este buna. Rade,se joaca(in felul lui), se rostogoleste,e atent, reactioneaza destul de bine.

Am fost internati pentru 2 saptamani in Tg Mures. I s-a scos un medicament aticonvulsivant si i s-a introdus altul. Utimul!

Acum suntem pe o doza mica si inca nu se poate spune daca sunt ceva rezultate sau nu.

Doamne ajuta sa le rareasca si sa se stopeze!
Astfel va putea si el recupera.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi! Va multumim pentru sprijinul acordat, pentru cuvinte de incurajare.., pentru tot.
Cuvintele nu pot exprima recunostinta noastra.

Operatia costa 20 000$
Pana acum s-au strans>

1561 $
547 EURO
16 054 RON

Total aproximativ
8715 $

Va multumim mult!

Cu respect si recunostinta,
parintii lui Alex
mihaela_p
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa va aduca multa sanatate si numai bucurii iar Lumina din Noaptea Sfanta liniste in suflete.

Un Paste fericit alaturi de cei dragi!


mihaela_p


Va rugam din suflet nu ignorati acest strigat de disperare !

Chiar este unica sansa a lui Alex !

Am primit un mail din China. Ne-au cerut sa le sunem daca venim la programare. Am raspuns ca < da> pentru ca o reprogramare ar fi la sfarsitul lui 2008. Ne-am asumat acest risc, daca nu vom reusi sa ne ducem, o reprogramare nu se va mai putea face.

Cu ajutorul lui Dumnezeu si a voastra , dragi oameni buni, speram sa reusim sa-i redam viata lui Alex si sa nu-l lasam sa stea toata viata pe spate in pat.

Alex nu se simte prea bine, face crize cu o durata mai mare si acestea il epuizeaza, nu mai este asa vesel, nu se mai joaca cum o facea , se rotogoleste dar rar, e somnolent,nu poate sa doarma, se chinuie sa adoarma pt ca, aceste crize nu il lasa iar noi murim....cu fiecare criza....

Avem nevoie de sprijinul dvs ! orice suma cat de mica conteaza enorm , numai asa vom reusi !

Pana acum s-au strans aproximativ 9.856 $. Mai sunt nevoie de inca 10.144 $ plus biletele de avion.
Suntem programati pe 24 iulie, speram din adancul sufletului sa reusim.

Va multumim din suflet dragi oameni buni, sunteti in fiecare seara in rugaciunile noastre ! Va dorim sa aveti parte de multa, multa sanatate! Suntem siguri ca Dumnezeu vede gestul dvs !


Cu respect si mii de multumiri,
mamica Mihaela
Ala80
Mihalea, nu ai incercat sa apelezi si la companiile de telefonie mobila? Cu ajutorul lor poti initia o campanie prin care cu un simplu sms trimis la un numar scurt, o anumita suma de bani intra intr-un cont special creat pentru Alexandru.

Sper din tot sufletul sa reusesti sa strangi acesti banuti!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.