Nu l-am luat, fratilor!
Am dat de doua ori. Prima data mi-a cazut o teorie balarioasa, multe intrebari din probleme tehnice si sanctiuni, iar problemele tehnice nu le-am citit, fiindca nu stiam unde sa le gasesc. S-au predat probabil la curs, numai ca eu n-am avut timp sa ma prezint la curs. Programul de la job era 0930 - 1830, cateodata poate plecam si mai tarziu, iar cursul s-a tinut timp de 2 saptamani de la ora 1600. Cine naiba e disponibil de la ora aia, cu exceptia elevilor?! M-am inecat ca tiganul la mal, adica m-am impotmolit la intrebarea nr. 21 (am dat pe calculator) si m-a eliminat.
Nu stiu cum e la voi, dar la Cta trebuie sa te inscri pentru proba practica la Politie si, pana cand e data probei, trebuie sa mergi sa dai examenul teoretic pe calculator. L-ai luat, e OK, te prezinti cand esti programat la proba practica. Nu l-ai luat, n-ai voie sa te prezinti la proba practica, ci trebuie sa mergi iar la Politie si sa te programezi pentru un nou examen practic, dar de abia dupa 15 zile de la data cand ai dat examenul teoretic.
A doua oara (ca n-am mai avut timpul fizic sa dau si a treia oara, aveam deja programata plecarea din tara) am luat proba teoretica, dar la proba practica mi-a spus instructorul ca mai trebuie sa exersez. Adevarul e ca n-am mai exersat intre timp, m-am limitat la cate ore am avut cuprinse in curs.
Asta e!
Ma gandesc cu groaza daca am timp suficient sa dau examenul cand vin in tara, ca-mi trebuie si niste ore de condus, n-am mai pus mana pe volan din septembrie 2008.