Scorpi, ar fi pacat de capul lui, ca-i cu bun simt si respectuos. Doar ca-i pus pe glume tot timpul si ma face sa rad intruna.
Ora trecuta m-a tot fortat sa apas pedala de acceleratie, poate poate depasesc si eu viteza de 40km/ora. Hmmm! N-am curaj!
Din cauza asta a stat mai tot timpul cu mana pe piciorul meu drept urland "Bagaaaaaaaa!"
Eu nu si nu, fata mare, ce mai!
Chiar l-am atentionat "Domle, vezi ca-ti stationeaza mana too much there!" A urlat "Pai, daca vrei sa-mi retrag mana, accelereaza o data, ...mama ma-sii!"

Ce crezi, ca daca vreau ceva stau cu mana pe piciorul tau? Iti spun trage pe dreapta si action!!!!
Are dreptate!
In plus, am dat primul test, de curiozitate, si fuse nasol.
Marea majoritate a intrebarilor era din "Sanctiuni si infractiuni", iar eu mai am de parcurs o gramada de capitole, inclusiv asta.
Mai mult de 18 pcte n-am facut.

Plus ca m-am grabit ca fata mare la maritat! Era o poza pe care-o stiam de la "Acordarea prioritatii", cu un tramvai si-o masina care vireaza la dreapta....dar n-am vazut politistul ma-sii, intepenit precum o sperietoare in intersectie, cu mainile intinse lateral. Ptiuuuuuu!
Acum rontai niste seminte de dovleac, dupa care intru puternic intr-un capitol nou: Viteza si distanta dintre vehicule.
Si ma repet: m-a apucat inserarea si am aprins farurile!!!! Ihhhhhaaaaaaaaaa!
Maine am lectie din nou!
PS: M-a invatat sa parchez masina cu spatele lateral. A naibii smecherie, merse domle!!!

Eu eram pregatita, in caz de "forta majora", sa-i lovesc masina aluia si s-o tai mancand pamantul!!!!