Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Atelier de croitorie in Otopeni
Forum pentru femei - eLady.ro > Despre noi si Interesele Noastre > Casele si Gradinile noastre > Informatii Utile
Diana.
Bia, Cryssu, stiti daca exista un atelier de croitorie in Otopeni? AM de tras la masina 3 perdele (tiv laterla plus rijansa) care insumeaza vreo 58 de metri liniari si de-acolo de unde le-am luat mi-ai cerut 290 lei (cam jumatate din costul perdelelor).
Bia
Da, exista. In piata este unul dintre ele si mai este chiar langa centrul foto o doamna ce vinde hainute mai deosebite care are un atelier.
Diana.
Unde anume in piata, ca nu am vazut?

Si centrul foto unde e?
Bia
Cum intri in piata acoperita sunt tarabele cu legume. In spatele acestora sunt niste tarabe (cu usi si geamuri) cu haine, plafar, etc. Acolo pe randul ala este si atelierul.
Centrul foto este pe 23 August pe dreapta (cum vii tu de la tine de acasa spre piata) langa o terasa, veterinar, magazin de plastice, magazin cu de toate, etc. Practic, de la magazinele astea mai e doar un rand de blocuri pana unde cotesti dreapta spre piata.
Diana.
Saru` mina mult, cind ajung in piata intru acolo si intreb citi bani imi cere smile.gif
Diana.
A, nu v-am spus. Daca ai ceva de tras la masina, chiar daca e in linie dreapta, costa 5 lei metrul liniar de cusatura smile.gif
Mi se pare cam scump, sa fiu cinstita smile.gif
Bia
Mai, mie mama mi-a reparat acolo un sacou la maneci (in partea de sus, la prinderea de piepti) si i-a luat 5 lei. smile.gif) Poate ca ele masoara doar la metru nu la cat de complicata este lucrarea. La mine s-a desfacut maneca cu totul + captusala si au fost prinse din nou.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.