![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
vroiam sa te intreb ioana cat timp tii tratamentul? ca eu nu stiu. E vreo limita? La mine e mai bine, parca s-a mai dus roseata.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Pai initial ma gandeam sa tin 6 saptamani, sa vad ce si cum, apoi m-am gandit ca sa tin cat ma tine un tub (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) , acum ma gandesc sa mai iau un tub si apoi pauza... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wacko.gif)
Am auzit ca in curand nu se vor mai da multe chestii fara reteta la farmacie, asa ca trebuie sa imi fac stocuri. Am inteles ca nici sa faci tratament mult timp fara pauza nu e bine (de ex. un an), cred ca o varianta buna ar fi cure in fiecare an de 2-3 luni (iarna), nu? Acum nu pentru restul vietii, dar pana se stabilizeaza un pic rezultatele. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Maica mare :emoticon holbat:, Ioana pai mi se pare prea mult, eu ma gandeam o luna si tu vrei 2 tuburi ? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/unsure.gif) nu stiu ce sa zic. Cred ca tin maxim, dar maxim doua luni.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Asa scrie pe prospect, ca dupa 6 saptamani apar rezultatele, dar tratamentul trebuie urmat pe o perioada mai indelungata.
Dar vreau sa merg la mare la vara, asa ca trebuie sa fac pauza o luna-doua inainte. Sa vad intai cum se comporta tenul dupa ce da soarele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Da fetele, faceti stocuri, pentru ca Retin-A din pacate intra in categoria produselor care se dau pe baza de reteta, iar reteta se retine in farmacie (absurd dar asa e), deci pentru fiecare tub aveti nevoie de o noua reteta!
Cat despre durata tratamentului, am auzit si fete care l-au tinut 6 luni sau chiar un an, majoritatea n-au avut probleme. Dar eu zic ca e mai bine in cura de cateva luni... Pupici si bafta! |
|
|
![]()
|
|
Deci asa, luni mai iau un tub (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Mai merge luni? In cazul asta voi tine tratamentul mai mult dar nu stiu ce sa zic, vine vara, soarele, of.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
eu o sa tin tratamentul cu retin-a pana apare soarele (undeva in mai...) k abia acum imi scoate la suprafata (de fapt pe sub piele) niste cosuri... asta e... cred k asta inseamna k functioneaza, nu? cam cat a tinut la voi perioada asta?
|
|
|
![]()
|
|
17 girl, la mine tine si acum faza...dar restul fetei arata destul de bine, mai am rabdare ca inca n-au trecut 6 saptamani...interesant cum se curata parca strat cu strat tenul, au aparut intre timp si niste pui de elefanti marunti, vad ca inca lucreaza Retinul.
Si inca ceva, desi nu ma cojesc prea rau, a trebuit sa renunt pentru o vreme la fdt plus pudra, nu mai merge combinatia, arata "scamosat", trebuie sa ma multumesc doar cu primul (nu m-am dat doar cu fdt fara pudra niciodata de cand am inceput sa ma machiez, sper sa nu tina mult). Bafta multa la cele care tin tratamentul! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
eu am inlociut keracnyl ul momentan cu normaderm si imi place mult combinatia... 3 zile retin... o zi normaderm... desi nu ma asteptam nu mi se irita pielea de la retin (inca) desi aplic des... ei poate pana la urma n-am tenul asa sensibil... nici n-am mai aplicat protectie solara... k a nins...
|
|
|
![]()
|
|
Eu nu stiu ce sa mai zic, ori astept minuni, ori n-am avut suficienta rabdare, ori trebuia facut tratamentul mai radical, nu o zi da si una nu...sa fi facut doar cu Retin si ce terminam tubul sa fi trecut la creme cu acizi? In fine, mai astept, dar rezultate deosebite nu pot sa zic ca am, cu toata parerea de rau, e bine, nu zic nu, dar nu "spectaculos"...
O chestie interesanta e ca in zilele cand nu ies din casa nu simt nevoia de crema si nici nu intentionez sa o folosesc, ma dau cu ceai de galbenele cu miere si lamaie si atat. Pupici fetelor si bafta cu tratamentele! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 05:51 PM |
|