![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Iti raspund eu la ce (cred ca) stiu:
1. Poti da o seara cu Retin, una cu AHA, cel putin la inceput (1-2 saptamani) sa vezi cum merge Dimineata poti folosi alta crema, sa nu fie prea agresiv "tratamentul". Elmiplant se poate sa nu fie destul de hidratanta, dar asta depinde de ten. 2. Pe riscul tau poti sa nu folosesti protectie, doar in cazuri extreme (soare, plaja etc.). Eventual fdt cu protectie. 3. Mai bine lasa-i in pace si pune Retin pe ei. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
In grid, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Eu nush ce sa-ti zic in legatura cu AHA. Din cate stiu eu depigmenteaza pielea, contine acizi din fructe.... insa pielea tratata cu retin va fi foarte agresata si sensibila! Chiar nu stiu ce sa zic. Iti trebuie o crema foarte foarte hidratanta (dar pentru ten acneic, necomedogena, sa nu fie grasa). Eu folosesc din gama Ivatherm iar multe din fete sunt multumite de Clean-Ac de la Avene. Mie sincer nu mi se pare o idee buna sa mai aplici INCA o crema agresanta dupa retin, ci doar dimineata. Eu nu am folosit crema fotoprotectoare, dar am folosit fdt. Eu mi-am stors monstrii intr-o veselie, dar ieri cand am fost la dermato s-a cam speriat de mine si mi-a zis sa nu ma mai ating sub nici o forma de ei ca nu fac decat sa ingreunez vindecarea si sa raman cu semne permanente. Si eu intentionez sa fac un tratament cu AHA (pentru depigmentare, ca sa-mi dispara petele si semnele ramase), dar dupa ce nu mai am nici un cos, dupa ce inchei tratamentul. Vezi ca noi mai palavregim despre patanii cu retinul si aici: Acneea- Totul despre acnee |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 26-January 07 Member No.: 1,092 ![]() |
Buna seara...nu mai zice nimeni nimic!:)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 26-January 07 Member No.: 1,092 ![]() |
multam mult:) si-a facut cineva peeling chimic?...eu iau doxicilina de 2 sapt si ma dau cu zynerit ..si de 3 zile smooderm dupa ureche..si m-am ars raau azi....dar daca nu trec nici cu astea sau raman pete ma tenteaza un peeling..ati facut?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Este topic despre asa ceva la noi: http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=878
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 21-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,073 ![]() |
Mersi frumos fetelor, pentru primire si pentru raspunsuri.
Cred ca o sa folosesc Ivatherm sau Clean-ac, renunt la ideea cu AHA. Deocamdata imi fac curaj sa ma apuc de tratament ..... Va pup! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 31-January 07 Member No.: 1,120 ![]() |
fetelor am stat si am citit cam tot ce ati scris ajutati-ma si pe mine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
nu stiu ce sa mai incerc,m-am saturat de toate,vreau ceva cu adevarat eficient cateva sfaturi va rog mult (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Anuska (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) ! Spune-ne cu ce probleme te confrunti si ce produse ai incercat pana acum.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 5-February 07 Member No.: 1,150 ![]() |
hello fetelor!as avea si eu o intrebare....smooderm spuneati ca scoate la suprafata `mizeriile` si posibil sa apara elefanti...daca nu a scos nimic in decurs de 1 sapt jumatate,2 aproximativ ma mai pot astepta sa apara cine stie ce??
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 07:33 PM |
|