IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retin A sau Smooderm, Recomandari si patanii, sfaturi, experiente placute sau neplacute
bebe_maria
post Feb 5 2007, 11:42 PM
Post #151

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) daanna

Eu cred ca e posibil sa ai acea "izbucnire" de monstruleti si acum, de ex prietenei mele abia dupa vreo 2 saptamani i s-a agravat acneea si a atinut-o cam o luna dupa care i s-a curatat super tenul. Dar la fel e posibil ca tu sa nu ai mare lucru in adancime asa ca n-are ce sa izbucneasca.. oricum ar fi bafta sa scapi cat mai repede de aceasta nesuferita problema (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
In_grid
post Feb 6 2007, 02:10 PM
Post #152

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,073

Acelasi lucru voiam sa va intreb si eu: folosesc Retin-A de o saptamana, si nu mi-au aparut decat 2 cosuri (dar alea oricum ar fi aparut, asta e ritmul lor (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ), ma asteptam la ceva mult mai grav. Ma dau in fiecare seara in strat subtire la jumatate de ora dupa demachiere si apa termala, iar dupa aplicarea Retin-A-ului, nu mai dau cu crema hidratanta (pe prospect nu scria nimic de genul asta). Dimineata apa termala + crema hidratanta + fdt cu spf 15 ... si e ok, nu mi s-a exfoliat pielea, nimic.

Va tin la curent cu evolutia.
Danaa, sper sa fi trecut amandoua de perioada critica si sa scapam cat mai usor (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

Va pup!!! (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
andreeeat
post Feb 6 2007, 03:53 PM
Post #153

Contaminat
*

Member No.: 1,158

Am citit aproape tot topicul in legatura cu aceste creme .... Desi am aflat multe lucruri noi marturisesc ca nu sunt convinsa ca mi se adreseaza. Am avut acnee vulgara in adolescenta iar acum pe un fond de ten gras ma lupt cu puncte albe si negre in special. Din fericire cosurile ma ocolesc si as vrea ca ramana situatia la fel.....In schimb daca aceste creme mi-ar mai reduce din punctele astea tare as fii fericita!
Deci sa fol Retin a sau Smooderm?
Imi vor aparea cosuri ? Ca de exfoliere si mancarime am vazut ca nu prea se scapa.....
Astept replicile cu mare interes!

+Quote Post
In_grid
post Feb 10 2007, 08:02 PM
Post #154

Contaminat
*

Ufff se pare ca pot sa-mi raspund singura acum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Perioada "critica" nu trecuse, abia s-a instalat (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Mi se exfoliaza rau fatza, parca as fi arsa de soare si ma cojesc .... Iar pe obrazul stang mi-au "inflorit" cosurile intr-o veselie. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu neaparat cu "cap" si bune de stors, mai degraba ca niste semne rosii ... tot obrazul e rosu (si nu e iritatie). Am facut pauza 3 zile de la retin, reiau in seara asta.

Aveti idee cam de cate ori se intampla aceasta exfoliere? Adica daca scap de asta acum, mai urmeaza multe? (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

Si sigur o sa ajute Retin-ul intr-un sfarsit? Ca incep sa nu mai vad luminitza de la capatul tunelului (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Philia
post Feb 10 2007, 08:04 PM
Post #155

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

fetele au spus k ajuta...dar cam intr o luna incep sa se vada rezultatele...
tu ai folosit crema hidratanta?cred ca ai exagerat un pic cu retinul si de aceea reactia a fost asa grava....

+Quote Post
In_grid
post Feb 11 2007, 10:14 PM
Post #156

Contaminat
*

Uf, adevarul e ca am folosit crema hidratanta numai dimineatza, nu si seara, la jumatate de ora dupa retin.... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Astazi parca era mai bine, dimineata m-am demachiat cu un demachiant de la Oriflame pt ten sensibil, care are niste particule pt exfoliere. Apoi apa termala,si parca aratam mai normal ...

Oricum, ms ... Deci sa nu imi pierd speranta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
katy87
post Feb 25 2007, 05:12 PM
Post #157

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

sunt noua pe acest forum.as vrea sa stiu si eu care este ritualul vostru,ce folositi k demachiat....etc si pretul lor.si nu folositi fond de ten cu consistenta spuma.ast rasp voastre. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Kitten
post Mar 5 2007, 06:03 PM
Post #158

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(In_grid @ Feb 11 2007, 10:14 PM) *
Uf, adevarul e ca am folosit crema hidratanta numai dimineatza, nu si seara, la jumatate de ora dupa retin.... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Astazi parca era mai bine, dimineata m-am demachiat cu un demachiant de la Oriflame pt ten sensibil, care are niste particule pt exfoliere. Apoi apa termala,si parca aratam mai normal ...

Oricum, ms ... Deci sa nu imi pierd speranta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

la mine a durat doua luni faza naspa. acum (dupa 6 luni) pot sa zic ca e ok situatia... doar ca am o tona de semne din cauza ca am kilarit toate cosurile pe care mi le-a scos.

katy, eu fol mai intai elmiplant blossom, circa 130.000, apoi sebium H2o (cam 400.000), apoi apa termala avene (pretul difera in functie de gramaj), apoi Ivadermaseb 400.000, fdt avon perfect match matte cam 200.000.

+Quote Post
katy87
post Mar 6 2007, 10:49 AM
Post #159

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

multumesc kitten. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Ahiru
post Mar 8 2007, 12:31 PM
Post #160

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,319

Hm.. buna fetelor....de unde sa incep...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .ehi bine si p mine ma streseaza "monstruletzii " astia..sau mai bine zis ma stresau.anu trecut in vara aveam multe coshuri,de tot felu si..cam pe toata fatza si fdt abea se lipea...plus k luceam super tare(si acum stralucesc k o stea:))(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )......mia recomandat cnv Retin-a in combinatzie cu eritroacnol. La inceput din kteimi amintesc park s-a facut mai nasol...dar acum dupa...cateva luni,vreo 8 cred pot sa zik k am scapat de coshuri in mare parte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ;d acum de ex am doar unul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si ala mik.semnele d la coshuri nu se vad dimineatza sau chiar toata ziuadak las fatza in pace...dar dak de ex fac un peeling se irita si incep sa se vada mici pete roshii de la fostele coshuri.

ma asteptam la tot felul de reactii adverse de la retin-a insa in afara de o ushoara descuamare..nmk:d..si nici nu am fol retin A aja cum trebuia.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
cam aja imi tratez jo fatza:
1.dimineatza o spal cu un scrub cream ushor de la oriflame
2.apoi ma dau cu crema hidratanta happy derm de la l'oreal
3.apoi fond de ten de la vichy ,asta e super
4.seara ma demachiez,si imediat dupa ma dau cu retin-a amestecata cu eritroacnol..nu dau doarpe coshuri cum ar trebui...dau pe toata fatza pt k mie frika sa nu imiapara vre-unu.
am citit aici k tresastai juma de ora apoi sa aplici ret...k altfel tearzi...eh..lucky me nu mam ars..........nuj cesa zik...la voi cam cat de tare se cojeste fatza? la mine nu se vede ca se cojeste dekt atunci knd ma dau cu fdt...atunci se vede super najpa "cojeala" dar frec cu ceva si trece...

voi de kt timp fol retin A.......sa-l mai fol dupa atata timp..sau ar fibine sa fac totushi o pauza .nu vreau sa-l intrerup pt k sunt sg k iar o sa apara multee coshuri...ash merge la dermatolog..dar mie frik sa nu imi dea ceva kre sa nu aibe efect si iar sa fac bube:(((IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (((IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (..retin-a rullez si e singurul karema ajutat.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .nu vreausa ma despart de el....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((((((((((((((((

va pupik si ajtept sa mi rasp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja ne!

+Quote Post

49 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 10:07 PM