IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retin A sau Smooderm, Recomandari si patanii, sfaturi, experiente placute sau neplacute
blu_dea
post Apr 14 2007, 09:55 PM
Post #161

Musafir

Fetelor,va solicit voua ajutorul pt ca de dermatologi mi s-a cam luat-desi am mers pe recomandari....s-au dovedit a fi niste incompetenti.
Tenul meu este gras,cu toate problemele de rigoare.Dupa varicela, pe care am facut-o acum vreo 2 luni,a devenit mai sensibil,cu tot felul de manifestari ciudate.(ba apareau puncte rosii care ma mancau,apoi treceau,etc)
Primul dermatolog mi-a dat demakiant Sensibio de la bioderma si crema matifianta sebium.Demakiantul e ok,crema...apa de ploaie.
Urmatorul dermatolog mi-a dat Brevoxyl si o crema reparatoare-izolatoare de la Uriage.Brevolxylul mi-a distrus fatza! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Prima zi a fost ok,dar de la a 2a aplicare..pff...rosheatza,usturime,mancarime...atat de groaznic incat dupa cateva zeci de minute trebuia sa o dau jos cu apa si sapun.Problema e ca parca mi-a "activat" acneea si mai rau.Acum imi ies cosur te miri unde si din senin.
Nu va mai spun,ca in prima zi cand mi-am luat Brevoxyl,nu stiam mare lucru de el,doctorita nu m-a avertizat cat e de puternic si cum am avut nenorocul sa-mi "rasara" un cos urat am dat pe el cu Brev.si de 5-6 ori/zi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mi-a ars portiunea aia,am ramas cu ditai pata si pielea uscata de nu mai sta nici fondul de ten acolo.
Sunt terminata,nu mai stiu ce sa fac! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

PS de cosurile care mi-au inflorit pe spate si pe piept nu va mai spun....
Go to the top of the page

+Quote Post
Kitten
post Apr 14 2007, 10:24 PM
Post #162

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

ooff.... toate cred ca trecem prin chestia asta nesuferita... este evident ca iti face rau brevoxylul, nu-l mai folosi. poti sa incerci unguent de galbenele, ceai de galbenele sau unguent cu ichtiol pentru ranile sau leziunile urate de care zici. apa termala de la avene e de asemenea foarte buna pentru iritatii etc.

eu am scapat de acnee cu retin-a (a durat cateva luni tratamentul si a fos foarte dur) si crema ivadermaseb, acum folosesc zineryt (este o solutie lichida care contine zinc, antibiotic - eritromicina, si alcool) doar pe cosurile care mai apar, si hyseac de la uriage, care este foarte foarte bun pentru semne, puncte negre, reduce porii. in rest, sebium h2o, demachiant de la elmiplant. nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar eu inteleg perfect. si eu am avut aceeasi reactie, dar de la skinoren (care este bun altor persoane) si am renuntat definitiv la el.

+Quote Post
anca_f
post Apr 15 2007, 12:01 AM
Post #163

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Cu bocceluta in spate
Member No.: 1,480

A folosit cineva retin a pentru tratarea chisturilor lasate de acnee?? Sau stie cineva un produs eficient pentru aceasta problema?
Pupici!

+Quote Post
Cindy
post Apr 15 2007, 11:36 AM
Post #164

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

mie acum imi pare putin rau ca am inceput tratamentul cu retin-a..mi-a scos niste cosulete la suprafata care mi-au lasat niste cicatrici destul de urate..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) daca nu ar fi fost alea, fata mea ar fi aratat mult mai bine..

+Quote Post
Kitten
post Apr 15 2007, 12:21 PM
Post #165

Incurabil

QUOTE(anca_f @ Apr 15 2007, 12:01 AM) *
A folosit cineva retin a pentru tratarea chisturilor lasate de acnee?? Sau stie cineva un produs eficient pentru aceasta problema?
Pupici!

zynerit+hyseac+sebium h20 - nu stiu exact de la care din ele mi-au trecut chisturile, dar au trecut!!!
sweet, si eu as putea sa spun ca imi pare rau pentru semne, dar mai era oare vreo alta solutie?? si gaurelele eu le iau ca atare si le accept pentru ca stiu sigur ca le-am facut cu mana mea killarind cosurile scoase la suprafata de retin!

+Quote Post
anca_f
post Apr 15 2007, 01:18 PM
Post #166

Tratabil
**

Multumesc pentru raspuns Kitten! acum iar caut informatii sa vad pana la urma ce cumpar:zynerith sau retin-a!

+Quote Post
Kitten
post Apr 15 2007, 01:47 PM
Post #167

Incurabil

QUOTE(anca_f @ Apr 15 2007, 01:18 PM) *
Multumesc pentru raspuns Kitten! acum iar caut informatii sa vad pana la urma ce cumpar:zynerith sau retin-a!

retin-a e mai degraba pentru o acnee care nu cedeaza nicicum, dar e greu de suportat tratamentul si dureaza mult. iar acum vara nu prea e recomandabil (pentru ca se arde pielea, se inroseste, devine foarte sensibila). restul eu le-am folosit dupa ce am terminat tratam cu retin, adica sunt mai mult pentru cosuri mai razlete, asa, din cand in cand, si pentru puncte negre, semne si pete lasate de acnee.

+Quote Post
Cindy
post Apr 15 2007, 02:42 PM
Post #168

V.I.P.

zineryt este pt cosuri. ce sunt chisturile?

+Quote Post
anca_f
post Apr 15 2007, 04:39 PM
Post #169

Tratabil
**

Sweet girl, chisturile sunt niste cosuri ramase sub piele, un fel de foliculi blocati cu sebum si celule moarte. Nu ai cum sa le scoti pentru ca nu fac cap de nici un fel si raman asa sub piele si se vad in relief. Eu vreau sa folosesc retin-a pentru tratamentrul acestor chisturi si vreau sa aplic crema doar pe locul respectiv nu pe toata pielea, o aplicare punctiforma defapt. Vreau sa le scot la suprafata prin exfolierea puternica care o face retin-a pentru a debloca porii si a scapa de ele intr-un final. Am doar cateva dar ma enerveaza ca ma gandesc ca acum un an nu aveam nimik. Cat despre cosurile care mai ies, inspecial inainte de menstruatie, nici nu mai ma sinchisesc. Nu am pretentia de a avea fata ca o coala de hartie dar macar de chistuletele alea sa scap si dupa aia mai vad eu. Eu folosesc ca fond de ten Time Plus de la seventeen si imi place foarte mult plus ca are si spf 15. Nu e mult dar e ok si oricum nu am pielea foarte deschisa si sensibila.

+Quote Post
Cindy
post Apr 15 2007, 07:25 PM
Post #170

V.I.P.

anca, cred ca o sa te ajute retin-a in situatia asta, adica o sa le scoata la suprafata..zineryt`ul nu o sa faca nimic daca nu sunt la suprafata..ai putea sa folosesti retin-a, iar pe cosurile care o sa iti iasa, poti sa te dai cu zineyt..o sa ti se usuce pielea, deci in mod sigur o sa ai nevoie si de o crema hidratanta..in legatura cu fdt nu stiu ce sa iti zic, s-ar putea sa fie comedogen, eu pana sa ma dau cu toate prostiile pe fata, aveam un ten super, fara nici o problema..

+Quote Post

49 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 11:33 PM