IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retin A sau Smooderm, Recomandari si patanii, sfaturi, experiente placute sau neplacute
Cindy
post Feb 3 2008, 02:07 AM
Post #241

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Poti sa folosesti Retinul, dar ai grija sa te hidratezi si/sau sa il folosesti mai rar pentru inceput (o data la 2,3 zile). Incepuse si mie sa mi se cojeasca nasul in timpul tratamentului, groaznic!!
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Feb 16 2008, 08:45 PM
Post #242

Musafir

Am citit din scoarta in scorta topicul si cred ca o sa merg si eu pe Retin-A. Eu am mai mult cosuri negre pe barbie si pe unde te sprijini cu fata in maini, iar pe frunte am niste buburuze care vara se cam inrosesc.

Vroiam sa va intreb, cum e mai bine? Sa ma dau cu retin numai pe zonele cu probleme sau sa ma dau pe toata fata? Am auzit ca te cojesti, ca apar cosuri, sper sa pot trece peste asta, mi-e cam teama, dar daca pe termen lung are efecte bune, sunt dispusa sa risc.

Din cate am inteles, fac asa:

Curatare ten, peste 30 min retin-a, peste alte 30 ictyane. Cum fac insa cu mastile acelea cu aspirina? Pisez aspirina sau cum? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Pliiiz, sa-mi raspundeti la intrebari, as vrea sa ma apuc de el cat e sezonul rece inca! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Philia
post Feb 17 2008, 10:30 AM
Post #243

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Lxn, schema cu retin e buna. La inceput ar fi bine sa o folosesti mai rar, de 1-2 ori pe saptamana.
In legatura cu masca, se ia 2 bucati aspirina netamponata, se pun in 2 picaturi de apa/ iaurt se lasa sa se dizolve apoi se adauga mierea.
Se aplica pe moaca si se sta pana te plictisesti (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
lxn
post Feb 17 2008, 12:12 PM
Post #244

Musafir

Multumesc mult, philia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si treaba cu masca de cate ori se face, de 3 ori pe saptamana?

+Quote Post
Cindy
post Feb 17 2008, 02:16 PM
Post #245

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Lxn, nu este nici o regula, depinde ce ii face bine tenului tau. De exemplu eu folosesc mai mult de 2 aspirine si fara miere. Orice crema hidratanta este buna, nu neaparat Ictyane. In aplombul meu, eu inainte nici nu foloseam hidratare dupa Retin-a, gandindu-ma ca asa obtin rezultate pe termen mai scurt si mai pronuntate. De curand insa, am constientizat ca este foarte importanta hidratarea: nu mai am pielea rosie dupa eventualele agresari, fondul de ten adera mult mai bine pe piele ec..Incerc sa ma tratez acum, desi nu am scapat total de vechea mentalitate. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am spus si pe alt topic ca eu folosesc acum A-derma Epitheliale de la Ducray.

This post has been edited by sweet_girl: Feb 17 2008, 02:17 PM

+Quote Post
lxn
post Feb 17 2008, 03:28 PM
Post #246

Musafir

Sweet, voi incerca sa constat ce-i face bine si ce nu tenului. Am citi tot ce ati scris voi si am vazut ca ictyane ar fi pe primul loc in tratamentul asta. Mai am insa o intrebare: nu stiu daca-mi permit chiar tot calupul asta de lucruri care's destul de scumpe pentru fata insa o sa iau crema hidratanta, retinul si ceva protectie solara, probabil photodrem akn, insa e musai sa ma demachiez cu vreo apa termala inainte de retin-a sau pot sa ma spal pe fata cu apa si un gel de curatare? Sau daca exista un sapun special pentru curatarea fetei care sa fie bun... Vreau sa-mi iau astazi, cel tarziu maine, cele necesare. Multumesc de pe acum de lamuriri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Girlish
post Feb 17 2008, 04:16 PM
Post #247

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Smooderm se elibereaza doar pe baza de reteta?

+Quote Post
Philia
post Feb 17 2008, 04:57 PM
Post #248

V.I.P.

Lxn, da-te aproape sa iti spun ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (sa nu auda gajicele ca iar ma cearta) .
Eu ma spal pe fata cu sapun Borax, luat de la farmacie, care cica e facut special pentru tenurile sensibiloase. Si il folosesc de 1 an juma . Chiar imi place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lxn
post Feb 17 2008, 05:09 PM
Post #249

Musafir

De ce te certa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O sa merg acum la farmacie sa vadce-mi iau din toate cele si cat costa
Mercic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Philia
post Feb 17 2008, 05:24 PM
Post #250

V.I.P.

Ma cearta pentru ca nu sunt de acord cu sapunul pe fat(z)a (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

PS: n-am diacritice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

49 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th May 2025 - 01:48 PM