![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sweet, voi incerca sa constat ce-i face bine si ce nu tenului. Am citi tot ce ati scris voi si am vazut ca ictyane ar fi pe primul loc in tratamentul asta. Mai am insa o intrebare: nu stiu daca-mi permit chiar tot calupul asta de lucruri care's destul de scumpe pentru fata insa o sa iau crema hidratanta, retinul si ceva protectie solara, probabil photodrem akn, insa e musai sa ma demachiez cu vreo apa termala inainte de retin-a sau pot sa ma spal pe fata cu apa si un gel de curatare? Sau daca exista un sapun special pentru curatarea fetei care sa fie bun... Vreau sa-mi iau astazi, cel tarziu maine, cele necesare. Multumesc de pe acum de lamuriri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Lxn, tu ai incercat sa le iei pe toate mot-a-mot, dar lucrurile nu stau chiar asa, pot varia. De exemplu, protectia solara poate fi incorporata in crema hidratanta, minim 15, nu trebuie neaparat sa iti iei protectie solara speciala, mai ales in sezonul asta. Si sa zicem ca asa ai putea sa impusti 2 dintr-o data si sa iti iasa mai ieftin. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sau in fdt, dar am inteles ca nu folosesti. Apa termala se foloseste dupa ce te-ai demachiat in prealabil, nu te demachiezi cu ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bineinteles ca nu sunt de acord cu sapunurile pt fata, din mai multe motive. La Lush am inteles ca ar fi unele bune, dar si in privinta astora am anumite rezerve, din mai multe considerente. Un gel de fata, sa stii oricum ca tine destul de mult. ps offtopic: diacriticele se pot instala foarte usor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, deja e prea tarziu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mi-am luat de la farmacie mai devreme Retin-A, Ictyane, Photoderm AKN 30 si Borax. pe toate am dat 100 lei, insa daca as fi stiut de treaba cu protectia solara, as fi facut asa. Nu mai conteaza, oricum, il pastrez pentru zilele cu soare si cand vine caldurica. Eu de asta v-am intrebat una alta, pentru ca nu ma pricep la creme si tratamente (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La 18 am inceput tratamentul, acum fug sa ma dau cu ictyane, am spalat la 6 fata, la sijumate am dat cu retin si acum aplic ictyane. Reiau tratamentul miercuri, si peste 2 sapt o sa-mi dau mai des. Daca mai aveti sfaturi pentru mine, va rog sa-mi spuneti. Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Philia, uitai sa-ti zic: m-am spalat cu borax mai devreme si mi s-a parut ca mi-a uscat fata imediat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu am un gel de curatare de la avon cu ceai verde si grapefruit. Imi recomandati altceva bun si nu prea scump? Ca deja nu mai am cu ce sa iau ceva de mai mult de 20 lei (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by lxn: Feb 17 2008, 07:10 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lxn (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu merg pe dermocosmetice si singura recomandare buna care imi vine acum in minte la un pret mai accesibil este Plante System. Si daca esti adepta solutiilor apoase pentru demachiere, H2O de la Bioderma, Sebium sau Sensibio. Astea sunt in jur de 35ron..
Nu supraestimati Retinul, daca va dati doar o data pe saptamana, nu veti beneficia de mari efecte, ca sa nu zic deloc! Eu nu iti recomandasem Ictyane pt ca mie imi lasa pielea cam grasa, dar poate tie iti prieste..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Bafta cu noul tratament! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 17 2008, 07:32 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am inceput si eu Retin-A-ul saptamana asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu, avand pielea mai uscata, ma dau dupa cu Eight Hours Cream si-mi prieste de minune.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Boraxul e oribil, usuca fata e putin spus, si inversuneaza si glandele sa secrete mai mult sebum pentru restabilirea unui echilibru.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, cred ca o sa renunt la borax ca din prima nu mi-a placut. Oricum, cand am luat produsele am avut fix 100 lei si toate m-au costat 100, deci nu aveam ce altceva sa iau. Dar o sa-mi iau ceva din cele spuse de Sweet, ca eu nu ma pricep, pe voi ma bazez.
Cat despre ictyane, nu mi s-a parut garasa cand am intins-o pe fata, si nici acum nu-mi pare grasa. Insa vad eu la cateva utilizari. De cate ori recomandati sa ma dau pe saptamana, la inceput? Am inteles ca 1-2 ori pe sapt, dar mi-as da totusi de 3 ori... |
|
|
![]()
|
|
Lxn, tu nu ai citit ce am spus eu de o data pe saptamana? De 2 ori e totusi mai ok.
E bine atunci daca te multumeste Ictyane, mie nu imi placea faptul ca imi lasa pielea lucioasa.. Uitasem si de Uriage, au produse bune si la preturi destul de accesibile, nu am incercat geluri de curatare de la ei, dar demachiantele mi-au placut mult. Daca vrei neaparat sapun, poti sa te orientezi spre Lush. Asa e cum spune Walpu, toate produsele agresive fac asta.. Kalua, bafta cu Retinul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cum e pana acum? L.E. Si cine se mai apuca de Retin? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu m-am apucat de curand la sfaturile dermatologului! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Facem terapie colectiva! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 17 2008, 08:42 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tenchiu, sweet. O sa ma interesez de gel uriage sau bioderma, sa vad ce si cum. Va tin la curent cu starea fetei mele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am 2 saptamani deja. Nu am mai facut tratament cu retin-a de 2 ani si folosind atunci smooderm, pot sa zic ca ala e ceva mai agresiv, desi au aprox. aceeasi compozitie. Eu o iau din aproape in aproape, nu astept miracole, nu disper. Succes! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Succes si voua! Eu's in prima zi si mi-e teama numai sa nu-mi iasa cosuri sau sa ma inrosesc pe fata, asta-i tot. Daca ma cojesc, n-o fi foc. Plus ca n-am decat 2-3 cosulete rosii in barba si mai mult puncte negre, dar nici alea evidente, sunt vizibile daca te uiti cu atentie. De asta sper ca nu-mi trebuiasca mult timp pana incep sa se ada rezultatele.
Sweet, simt un pic tenul gras de la ictyane insa banuiesc ca nu o sa simt la fel si dimineata, nu? Si in cazul in care inca e gras, daca dimineata ma spal cu gel de curatare nu se mai vede lucioasa, nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st May 2025 - 12:37 PM |
|