![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu, daca te speli, normal ca nu o sa mai fie pielea lucioasa..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Walpu, tu in rest, ce mai folosesti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Pe prospect la Retin scrie sa nu se asocieze cu nimic ce contine acid acetilsalicilic, o fi vreun motiv serios (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Gelurile de fata usuca tenul, de sapun nu mai zic, un demachiant bun si ieftin e cel de la Elmiplant pentru ten sensibil. Si nu se mai folosesc masti de fata agresive si abrazive in timpul tratamentului. Bafta celor noi in genul asta de tratamente! O idee: in zilele cand se descuameaza rau tenul, un colt de proposel umezit in apa calduta face minuni (nu trebuie insistat) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Si mai folosesc cateodata demachiantul Elmiplant si e ok.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 8-November 07 Member No.: 2,586 ![]() |
buna fetelor!..revin dupa ceva timp. de 4 luni ma tot dau cu smooderm, nu stiu ce sa mai fac! desi respect tot "ritualul"(curatare, hidratare), tot cosuri am, semne nu mai zic!! m-am saturat. toata lumea imi zice sa nu ma mai dau, ca mai rau arat, ca imi e fata prea rosie. imi ies niste cosuri f urate, asa mari (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
voi ce imi ziceti? intre timp fac o cura cu argila. 7 zile imi dau, 7 zile nu imi dau si tot asa; nu am observat nici o ameliorare, dar in fine. voi ce ziceti? ati renunta la smooderm daca de atat timp nu a rezolvat nimic?..ba mai rau e? eu stiu k trebuie sa scoata din piele toata mizeria..dar cam multa mizerie se pare ca am! ma bate gandul sa renunt, dar daca renunt, cu ce sa imi dau? fetelor care sunteti mai "veterane", raspunde-ti-mi va rog. sunt in depresie din cauza asta, credeti-ma. as renunta si nu as renunta..mai bine mai rabd si vad daca peste vreo alte 4 luni o sa fie vreo diferenta. sau nu? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Am o colega care l-a folosit si zicea ca de abea dupa un an a putut sa spuna ca are tenul ok. La mine dupa 3 luni doar semne mai am si cateodata imi mai apare un cos micut. Cred ca depinde de la ten la ten.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 8-November 07 Member No.: 2,586 ![]() |
mersi marioana. ce bine de tine, doar 3 luni?! esti o fericita (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lenna, nici o diferenta dupa 4 luni? Ar fi trebuit sa apara schimbari in bine (de obicei tratamentele incep sa dea rezultate evidente cam dupa 3 luni), poate nu ti se potriveste crema sau poate nu o asociezi cu ce trebuie, pentru o schema de tratament potrivita tie. Ai mentionat numai argila, nu stiu ce argila folosesti tu, dar eu personal nu am fost foarte entuziasmata de rezultatele curei de argila. In plus, utilizarea in paralel a celor 2 sigur contribuie la uscarea si inrosirea pielii tale. De asemeni, fetele spuneau ca li s-a parut mai agresiva Smooderm decat Retin-a, ai putea incerca Retinul, cred ca au cam aceeasi compozitie. Desi daca ai cosuri, cred ca ar fi mai eficiente si rapide ca rezultate Zineryt, Brevoxyl etc..
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Smooderm, momentan nu se gaseste deloc in farmacii, o fi o problema cu importul, niciun SensiBlu nu-l avea la mine in oras si am mai incercat si inca in cateva farmacii. In schimb, se gaseste Retin-A la 10 lei.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
nu mai fac cura de argila acum si am observat ca nu mai e asa rosie fata mea..inainte arata foarte urat. argila pe care o foloseam e cea care se gaseste la plafar, la pliculete, de la asla vital,cred. trebuie sa recunosc ca desi nu am rezultate asa vizibile, eu pot sa observ ca unele semne chiar mi-au trecut, cel putin o gropita chiar a disparut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) acum incerc sa imi dau strict pe zonele afectate si o data la 2 zile, fiindca inainte imi dadeam in fiecare seara. sper sa fie mai bine. mi-am mai revenit din depresie si sper ca peste cateva luni(sper sa nu fie ani), sa pot spune ca am tenul ok.
|
|
|
![]()
|
|
fetelor,vreau si eu link-ul ala pentru lista cu ingredientele comedogene de care sa ne ferim. am avut-o, dar a disparut din calculator (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th May 2025 - 09:50 AM |
|