IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retin A sau Smooderm, Recomandari si patanii, sfaturi, experiente placute sau neplacute
vulpyss
post Mar 11 2008, 07:13 PM
Post #271

Musafir

am constatat cu stupoare ca nu se mai gaseste crema smooderm.am intrebat la n farmacii si in zadar.raspunsul???a disparut de pe piata!!!cum asa??e posibil s-o fi retras de pe piata ca sa ii schimbe pretul sa o scumpeasca?ce manevra e asta?tot ce e bun in tara asta dispare.stie cineva unde se poate gasi totusi?era f f buna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Mar 11 2008, 07:16 PM
Post #272

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Incearca Retin-a. Are aceeasi compozitie, difera doar producatorul.

+Quote Post
vulpyss
post Mar 11 2008, 07:29 PM
Post #273

Musafir

QUOTE(Philia @ Mar 11 2008, 07:16 PM) *
Incearca Retin-a. Are aceeasi compozitie, difera doar producatorul.

thankssss!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Philia
post Mar 11 2008, 07:30 PM
Post #274

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Nu ai pentru ce!

+Quote Post
andra2gtk
post Mar 15 2008, 02:13 PM
Post #275

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,184

eu am inceput tratamentul cu retin acum o sapt.am luat-o usor adica l-am aplicat o data la 3 seri ca sa nu am surprize si ma hidratez cu ictyane deci din punctul asta de vedere e ok dar...azi dim m-am trezit full de cosuri (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( si nu ca alea de pana acum pe care le omoram si treceau imediat.acum nuuu..sunt niste monstri mari si rosii de care mi-e si frica sa ma ating ca ma tem ca mai rau fac.cum traiesc eu cu astia pe fatza??cat timp o sa mai am eruptiile astea??nu vreau sa ajung depresiva din cauza asta...:-S va rog incurajati-ma ca altfel ma tem ca o sa cedez in fata retinului desi cred ca e ultima mea sansa :-<

QUOTE(Lenna @ Feb 22 2008, 10:25 PM) *
m-am saturat. toata lumea imi zice sa nu ma mai dau, ca mai rau arat, ca imi e fata prea rosie. imi ies niste cosuri f urate, asa mari (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

welcome to my club (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . of si gandeste-te ca eu abia am inceput de 1 sapt..iti dai seama cat mai am de suferit?? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
lxn
post Mar 15 2008, 03:44 PM
Post #276

Musafir

Andra, inainte sa ma apuc de Retin-A (eu fac tratament de ~1 luna) am citit tot topicul si am fost pregatita moral pentru eruptii si descuamare. Fetele au patit asa ca si tine, din fericire la mine nu au aparut chiar asa de multi monstrii, cam 2-3 pe saptamana sunt, insa pielea se descuameaza. Cred ca poti numai sa ai rabdare sa vezi cum evolueaza tenul tau.
Sfaturi mai bune iti pot da fetele care au avut eruptii asa puternice ca ale tale, daca nu cumva gasesti sfaturile lor in paginile anterioare ale topicului.

+Quote Post
andra2gtk
post Mar 15 2008, 10:25 PM
Post #277

Contaminat
*

lxn multumesc frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Fetele care au avut probleme mai mari cu retinul..stiti oare cum as putea sa domolesc un pic eruptiile? doamne am avut o zi groaznica, o sa-mi cumpar o punga de hartie o sa-i dau 2 gauri si o sa mi-o pun pe fata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) de e curios ca totusi de retin si de efectul lui pe termen lung am auzit cele mai multe cuvinte de lauda..sau am cautat eu cuvintele de lauda acum ca am inceput sa-l folosesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) da mi-e frica sa nu devina si mai rau de atat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ahhh andra stop being such a crybaby (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
lxn
post Mar 18 2008, 01:55 PM
Post #278

Musafir

Azi implinesc o luna de cand am inceput tratamentul cu Retin-A. Note de calatorie:

- mi se exfoliaza fata in ziua de tratament, in cele dintre tratamente e ok
- monstii fiorosi nu au aparut, numai niste pui, in medie 3-4 pe saptamana
- parca vad o ameliorare in zona barbii (eu am ce am cu punctele negre, pe mine alea ma agaseaza), insa nu ma pot pronunta sigur, trebuie sa mai treaca timp

Peste o luna mai notez evolutia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
andra2gtk
post Mar 18 2008, 09:25 PM
Post #279

Contaminat
*

eu am doar vreo 10 zile sh deja dupa prima eruptie de care ma plangeam mai sus tenul meu arata de o mie de ori mai bine decat a aratat vreodata.de aceea am prins curaj si nu ma mai las doborata psihic de monstrii care vor urma.eu cu exfoliatul nu pot sa ma pronunt inca pt ca nu am observat mare lucru si m-am exfoliat doar foarte vag.si ai departe lnx punctele negre le aranjeaza foarte bine eu am observat asta doar dupa ce am citit postul tau si m-am uitat in oglinda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca eu cu punctele negre nu am asa o probl personala.. da..pai va tin si eu la curent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar arata promitator (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

aaa si va rog frumos spuneti-mi o creme fotoprotectoare pentru ten acneic si adecvata tratamentului cu retin a ca uite a cam venit soarele si nu vreau sa ma trezesc cu surprize din cauza asta.da habaaaar n-am cum e cu cremele astea fotoprotectoare pt fata.eu de fapt nici pentru corp la mare nu prea folosesc ca nu am probleme cu arsurile si nici nu prea stau eu mult la soare.si..ce o sa fac o sa folosesc si ictyane pentru hidratare si creme asta in timpul zilei una peste alta asa? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 19 2008, 06:48 PM
Post #280

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Lena, nu mi se pare normal ok sa va lasati idurile aici. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

49 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th May 2025 - 08:54 AM