![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Poze cu membrelele forumului vad doar membrii vechi si cu multe postari. Din pacate tu nu esti nici membru vechi, nici cu multe postari (12 posturi in aproape 4 luni).
Si oricum ar fi nu e normal sa ceri poze! Mai ales in email. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 8-November 07 Member No.: 2,586 ![]() |
nu vad ce e rau in a cere poze, dar ma conformez, daca asta e regulamentul. imi pare rau
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,184 ![]() |
tratamentul meu cu retin-a merge super (IMG:style_emoticons/default/322.gif) n-am mai avut tenul ca acum de foaaarte mult timp si se mentine asa de cateva zile.mai iese la suprafata cate un comedon dar se scoate usor.nu am mai avut nicio eruptie si sper nici sa nu mai am.mie cea mai importanta chestie in tratamentul asta mi se pare partea cu hidratarea cu o crema speciala noncomedogena si folosirea in prima saptamana o data la 2 zile.asa tenul isi pastreaza aspectul sanatos si descuamarea nu devine prea evidenta. sunt asa fericta (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 8-November 07 Member No.: 2,586 ![]() |
super andra. ma bucur pentru tine ca iti merge bine cu tratamentul. mie nu imi e chiar asa bine,totusi. iar au inceput cosurile..e cam urat, asta e.
fetelor, vroiam sa va intreb daca imi dau cu o crema autobronzanta pe fata( de la nivea) e ok? adica e pozibil sa imi apara mai multe cosuri sau sa dauneze tratamentului cu retin? ca tare as vrea sa imi schimb culoarea fetei ca se vad tare semnele si m-am saturat! |
|
|
![]()
|
|
am uitat sa te intreb ceva andra. ai zis k atunci cand iti mai apare un comedon, iese foarte repede, se scoate repede. tu iti storci cosurile care iti apar?? eu nu ma ating de nici unu fiindca stiu ca imi raman semne dupa aia:(
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,184 ![]() |
am uitat sa te intreb ceva andra. ai zis k atunci cand iti mai apare un comedon, iese foarte repede, se scoate repede. tu iti storci cosurile care iti apar?? eu nu ma ating de nici unu fiindca stiu ca imi raman semne dupa aia:( depinde de cos pe alea mici si rosii nu le storc pt ca de cele mai multe ori nu iese tot ce tre sa iasa si mai rau se face. dar monstruletii care se formeaza pe cate un comedon mai mare ii storc si in cateva ore nu se mai vede decat un punct rosu. de fapt in fiecare seara ma uit atent si daca vad vreun comedon il scot inainte sa se infecteze, asa iese mult mai bine.dar nu le chinui pt ca asa si mie imi raman semne. am invatat sa le storc doar pe alea cu care stiu sigur ca nu am probleme. dar am mai scris eu intr-un post, nu le storc direct ca asa slabe sanse sa mearga, mai intai caut porul si folosesc un ac de seringa dezinfectat ca sa fac un canal pe care sa iasa si imi invelesc degetele in servetel.si de cele mai multe ori pe locul unde a fost cosul imi las o bucatica mica mica de tot de vata cu rivanol pe care o lipesc tot cu o bucatica mica mica de leucoplast (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca sa fiu sigura ca daca a mai ramas ceva imi extrage rivanolul.la mine merge ritualul asta si asa mai scap de animale.acum depinde de acnee..daca tu ai din astea mici si rosii nu te-as sfatui sa le agasezi ca sunt mai incapatanate. This post has been edited by andra2gtk: Mar 26 2008, 06:13 PM |
|
|
![]()
|
|
azi iar am trecut printr-o vale foarte adanca a depresiei mele cu privire la fata mea,cosuri,semne si altele. nu mai pot! vreau sa renunt la tot, sa ma spal doar cu apa pe fata, poate asa o sa imi treaca..sunt foarte dezamagita
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi pare rau sa te dezamgesc, degeaba te speli cu apa, nu rezolvi nimic, ba mai mult, poate si inrautatesti situatia. Eu, cand imi vine sa ma impusc, cand is mai ok, ceea ce am realizat e ca nu o sa pot niciodata, din pacate, sa nu mai folosesc fond de ten, singurul dupa aplicarea caruia imi mai creste self-esteemul. Sunt dependenta de el si realizez ca nu o sa pot renunta niciodata la el, pentru ca oricat as incerca, fata mea nu arata bine din cauza problemelor. Una, ca din acnee ca preocupare majora a vietii mele dau in imbatranirea pielii si pe zi ce trece, de ani de zile, imi dau seama ca daca vreodata o sa-si mai revina fata tot o sa trebuiasca sa o aranjez mascand riduri sau alte chestii ce vin cu varsta, potentand ce e bun la ea. Tratamente minune nu exista, mai ales cand problemele pielii vin din chestii nu foarte bine definite. Tot ce poti face e sa incerci sa scoti ce-i mai bun din fata, sa maschezi tot ce se poate si sa folosesti in continuare medicamente si tratamente. Desi ma tratez de ani de zile, nu pot sa zic ca fata mea a aratat vreodata impecabil si ca a unui om fara probleme. Speranta de revenire totala nu mai am, ci doar imi doresc sa nu sa se inrautateasca. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Hai, curaj! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
imi pare rau k si tu treci prin aceeasi problema. eu tare as vrea sa ma pot "consola" cu fondul de ten, dar ma pot da doar cateodata fiindca am fata f uscata, cojita si se vede ingrozitor. mai fac cateodata un mic gomaj ca sa pot sa arat mai normal cand pun fdt. am citit f multe despre peeling chimic si sunt foarte disupusa sa imi fac, daca as avea bani!!.sper ca vara asta sa strang suficienti bani pentru a face lucrul asta,desi mi se pare putin imposibil. deja am 1 an si ceva ani cu probelma cosurilor,semnelor. si eu am 21 de ani. cea mai frumoasa perioada a vietii o petrec simtindu-ma asa.totusi,am langa mine persoane speciale care ma fac sa ma simt frumoasa..si persoane nu chiar asa speciale care de abia asteapta un moment in care sa imi zica ca parca mai rau arata fata mea, ca mai multe cosuri am (cred ca se simt foarte bine cand spun asta). oricum ar fi, trebuie sa merg inainte,alta solutie nu am. nu ma intereseaza chiar asa tare parerea celor din jur, e vorba despre mine, cum ma simt eu in pielea mea..cum spuneai si tu, de my self-esteem. numai ca nu prea am self esteem...
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi pare rau k si tu treci prin aceeasi problema. eu tare as vrea sa ma pot "consola" cu fondul de ten, dar ma pot da doar cateodata fiindca am fata f uscata, cojita si se vede ingrozitor. Apropo de fata uscata si cojita, cu aceeasi problema ma confruntam si eu desi am ten acneeic si gras. Am intalnit la un magazin de cosmetice o doamna care stia ce spune si ce face si mi-a explicat ca indiferent ca folosesc produse pentru ten gras trebuie sa utilizez si un produs pentru ten uscat, de preferat o crema, pentru a echilibra. Asa ca eu acum imi folosesc incontinuare produsele pentru ten acneeic alaturi de o crema grasa pe care o folosesc mai ales seara. Nu mi se mai usuca si cojeste fata. Mi-a explicat ca produsele pentru ten gras sunt foarte aspre si dure si folosind mai ales si retin A tenul nostru nu mai are timp si forta sa se regenereze, de asta noua celor cu probleme ne raman cicatrici care trec foarte greu. Ideal cica ar fi sa folosim spre exemplu: un gel de fata pentru ten gras, o lotiune tonica pentru ten mixt, o crema pentru ten gras si o alta crema pentru ten uscat/sensibil, deci sa alternam pentru ca tenul nostru sa reuseasca sa se hraneasca. Mi-a mai spus ca daca folosesc produse pentru ten gras sa aplic masca de fata(e vorba de cea din comert nu cea naturala) o data la doua saptamani si nu la o saptamana. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th May 2025 - 12:23 AM |
|