![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,184 ![]() |
ops..eu imi amintesc ca am citit prospectul dar nu am vazut ca nu as avea voie sa folosesc altceva..da..pai cred ca o sa opresc zyneritul..oricum nu-si mai face efectul ca prima data..
dar..mi-a iesit o eruptie suspecta pe barbie..niste puncte de puroi mici mici..fetele care folosesc de mai mult tp retin aveti idee oare tot retinul mi le-a scos? a mai patit cineva asa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) faza e ca in rest fata mea arata bine spre f bine..pe obraji unde inainte era problema nu mai am nici un cos si nr de comedoane s-a redus vizibil.acu sper sa nu incep sa am bucurii cu barbia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ma bucur lenna ca merge bine cu zineryt, adevarul e ca si eu cand folseam zineryt am vazut rezultatele f repede,si de atunci incolo a fost din ce in ce mai bine! This post has been edited by andra2gtk: Apr 26 2008, 09:58 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 8-November 07 Member No.: 2,586 ![]() |
cum merge cu smooderm andra? mie mi-au mai aparut niste cosuri, sunt trista..dar parca am totusi prea multe bucurii ca sa pot ramane trista din cauza asta
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,184 ![]() |
cum merge cu smooderm andra? mie mi-au mai aparut niste cosuri, sunt trista..dar parca am totusi prea multe bucurii ca sa pot ramane trista din cauza asta bravo lenna ce frumos gandesti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .eu din pacate nu reusesc sa fiu tot timpul asa.nu neaparat legat de cosuri.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) eu am retin nu smooderm ma rog sunt tot aia.merge bine ma bucur ca nu am renuntat, folosesc alternant skinoren si mai imi ies cam 1-2 cosuri maxim dar si alea sunt 'dragute' adica se scot f usor si trec intr-o ora (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .acum sunt f curioasa cum o sa fie la ciclu ca atunci de obicei am cate o eruptie oribila.. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) keep in touch (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Eu nu m=am prea tinut de tratament (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...In toamna am fost super motivata si am facut tot ritualul vreo 2 saptamani...meh,comoditatea.Insa cineva care nu m=a mai vazut de vreo 10 luni nici nu mai inceta sa se mire.Acum,eu mai mult pentru mega cicatrici lasate de acnee folseam Retinul ,dar am observat si reducere drastica a porilor (temporara,ce e drept,de nenorociti n=ai cum scapa permanent).Acum m=am inarmat cu un tub nou,cu Ictyane si Sebium ...si avant muncitoresc!
6 luni sigur nu ma tine pe mine,dar ma straduiesc. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 8-November 07 Member No.: 2,586 ![]() |
desi zineryt imi usuca foarte bine cosurile, in urma raman semne cam urate, adica pete, si chiar si inceputuri de gropite. nu vreau sa raman cu semne si mai urate decat le aveam eu deja! de stors nu storc cosurile si nu inteleg de ce imi sapa in fata. nu pot sa fac nimic sa impiedic asta?
acum cam deviez de la subiect, dar vreau sa va spun ca nasa mea se ocupa cu albinele,miere si toate cele si mi-a spus ca are un preparat care este foarte bun pentru problema mea cu fata, cu cosurile. sper ca saptamana viitoare sa incep sa iau "solutia" aia si sa va spun daca face ceva sau nu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) chiar ma gandesc andra cum de nu ti se face fata rosie ca racul? fiidnca eu m-am dat cu skinoren a 2a zi dupa ce am inceput tratamentul cu smooderm si mi s-a iritat fata intr-un hal..a trebuit sa ma spal imediat ca sa se ia skinorenul de pe fata..a fost groaznic (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 10-May 08 Member No.: 3,840 ![]() |
Ce ingrediente are Smooderm-ul?
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
La o cautare pe Google gasim asa: 0.05% tretinoinum. Mai mult nu scrie, dar poti afla de la o farmacie detalii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
nu am avut probleme..merg f bine astea 2 impreuna vad..desi eu zic ca cea mai buna treaba o face retin a-ul..adevarul este ca am tenul destul de rezistent asa si ma si hidratez f atent si daca de exemplu intr-o zi observ ca ma cojesc mai tare decat de obicei fac pauza.sunt f multumita..mai am f putine comedoane nu se compara cu ce aveam inainte.presimt ca ma mai paste o eruptie dar eu zic ca e ultima pt ca atunci cand intind pielea vad ca mai am doar cateva comedoane mici deci baza eruptiilor s-a cam dus.in rest mai imi apare cate un cos ce sa-i faci.dar e waaaay better.
|
|
|
![]()
|
|
buna. fata mea arata mai bine, observ. cosurile sunt pe duca, dar am ramas cu si mai multe semne si pete. zinerytul le provoaca cumva? sau e normal avand in vedere ca am cosuri, adica din cauza lor raman.
preparatul de care va ziceam eu e pentru "dat pe fata". adica trebuie sa ma tamponez. nu prea imi palce ca e uleios, imi lasa pe fata numai ulei. uite ingredientele, in caz ca stie cineva ceva despre efecte..daca sunt bune sau nu: levantica, traista ciobanului, ecfina acc(aici nu inteleg), extract de levantica si castravete. crede ca astea sunt toate. scuze ca deviez de la subiectul smooderm si retinA (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 10-May 08 Member No.: 3,840 ![]() |
Cine are prospectul de la Smooderm, va rog sa postati ingredientele
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th May 2025 - 06:50 AM |
|