IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retin A sau Smooderm, Recomandari si patanii, sfaturi, experiente placute sau neplacute
Cindy
post Jan 19 2009, 04:46 PM
Post #401

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ok, eu ma refeream la tratamentul in general. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Jan 20 2009, 05:05 PM
Post #402

Musafir

Am inceput sa ma cojesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Da RAU! Nu stiu ce sa fac... sa rabd pana ma cojesc de tot si dupa aia sa fiu nice and pretty sau sa trec din nou la aplicarea la 2 zile? Cam cat dureaza descuamatul asta?

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 20 2009, 05:53 PM
Post #403

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Neith eu zic sa raresti putin retin-ul, n-are rost sa-ti iriti pielea. Si ai grija cu soarele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo
post Jan 20 2009, 06:15 PM
Post #404

Musafir

Folosesc spf 50 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cred ca o sa-l folosesc iar din 2 in 2 zile..

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 20 2009, 07:04 PM
Post #405

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

F bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ma gandeam eu ca stii tu ce si cum dar am zis sa mai mentionez si eu o data.

+Quote Post
lizuca
post Jan 20 2009, 11:52 PM
Post #406

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,197

folosesc retin a de 4 luni pentru puncte albe...da rezultate destul de bune insa dupa ce se transforma punctul alb in punct negru si il scot in urma sa ramane cate o gaurica mica si mie frica sa nu ramana asa permanent...asta nu se intampla cu fiecare punct, doar cu unele

mai este cineva in situatia mea?
ce ar trebui sa fac?

+Quote Post
Jo
post Jan 21 2009, 06:12 PM
Post #407

Musafir

Punctul alb se transforma in punct negru? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Mie cel putin nu mi s-a intamplat niciodata (bine, e drept ca nici nu ma prea confrunt cu punctele albe... am decat foarte putine insa ca marime sunt de 3-4 ori mai mari decat punctele negre - adica sunt o mica acumulare de grasime sub piele, pe cand punctele negre, din cate stiu eu, sunt o acumulare de praf si alte asemenea, de aia nu inteleg cum poate una sa derive in cealalta). Cat despre gaurica ramasa dupa... hmm, punctele negre se formeaza in general la persoanele cu porii dilatati... incearca sa folosesti ceva pentru micsorarea porilor, auzisem ca Clinique are o crema buna pentru astfel de probleme, nu mai retin cum se numea.

+Quote Post
lizuca
post Jan 22 2009, 12:55 AM
Post #408

Contaminat
*

(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) pai....acea grasime din punctul alb se usuca si se intareste si din cauza exfolierii pielii ajunge la suprafata si arata exact ca un punct negru...lamurita jo? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
ulpia
post Jan 22 2009, 08:25 AM
Post #409

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,328

Lizuca, Retin A este bun si pentru puncte negre si pentru semne/cicatrici; totusi acestea din urma se vindeca mai greu asa ca nu-ti mai scoate punctele negre. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Vezi sweet_girl ca tu ai inteles-o gresit pe Roxana! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
lizuca
post Jan 22 2009, 03:32 PM
Post #410

Contaminat
*

ms ptr raspuns ulpia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) stiu ca nu e bine sa le scot...cateodata am o fata asa curata si ma pune dreq sa o maltratez:))) nu ma pot abtine

+Quote Post

49 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 11:50 AM