IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retin A sau Smooderm, Recomandari si patanii, sfaturi, experiente placute sau neplacute
Diana.
post Feb 11 2009, 12:37 AM
Post #431

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sa rid, sa pling?
Go to the top of the page

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 11 2009, 01:14 AM
Post #432

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/help1.gif) Lizuca de ce te ataci asa de la o gluma? Eu folosesc retin de 5 zile, se pune? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 11 2009, 04:41 AM
Post #433

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Ce urat spus Lizuca, mai ales din partea unei persoane care are si ea probleme cu tenul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 11 2009, 12:30 PM
Post #434

Musafir

Take a chill pill lizuca. Aici n-o sa ajungi departe cu flame-uri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Feb 16 2009, 01:01 PM
Post #435

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

eu am folosit retin a prima data acum vreo 3 ani cred. a fost super, am scapat de niste buboaie urate. ce-i drept in perioada aia am facut si autovaccinul de la Cantacuzino, tineam si un regim alimentar mai strict tocmai in acest scop...
dar retin-a nu-mi lipseste nici azi din casa si il folosesc des pentru intretinere sau daca mai am vreun buboi enervant.
nu am scapat definitiv de cosuri, mai ales in perioada de menstruatie, dar este o imbunatatire vizibila. il mai alternez cu skinoren (pe asta il dau pe toata fata).

in cazul meu a facut numai bine. sper sa aveti si voi aceleasi rezultate. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 20 2009, 09:50 AM
Post #436

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Mi-am luat si eu Retin-A...sper sa nu ma irit prea tare pe fata...
Cred ca am o mica recidiva dupa Roaccutane...asa ca, incerc cu ceva topic si cu tratament intern cu Zinc...la dermatolog nu mai merg, ca nu are rost...toti is pusi pe luat bani si atata...cel putin aici..

+Quote Post
Jo
post Feb 20 2009, 11:34 AM
Post #437

Musafir

ToothFairy, incearca pentru inceput odata la 2-3 zile. Eu am deja aproape 2 luni de cand il folosesc, si tenul meu inca nu-l suporta zilnic...

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 23 2009, 11:29 PM
Post #438

Incurabil

Tks Jo pt sfaturi !
Am o problema...folosesc de vreo 3 zile Retin-A in cantitati minuscule..si mi-au iesit niste puncte albe sub piele, ca de grasime...nu-s ca pustulele...nu inteleg...usuca foarte bine cosurile dar usuca si ce nu trebuie...testurile din jur..nu stiu daca sa mai continuu..

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 24 2009, 12:55 AM
Post #439

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) hm, ciudat, ai tenul gras sau uscat? folosesti crema cu factor de protectie?

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 24 2009, 08:44 AM
Post #440

Incurabil

Tenul gras, crema cu SPF nu mai folosesc..cred ca ar trebui sa ma dau NUMAI pe micile portiuni cu acnee, nu pe toata fata, nu?

+Quote Post

49 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 06:51 AM