![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 8-November 07 Member No.: 2,586 ![]() |
mada, iti recomand din toata inima doctorita mea, denisa nicolae. o sa vezi ca o sa se rezolve problema! ca prin minune (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) cere trimitere la dansa. la policlinica elias, de pe strada washinton, de la victoriei.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 3-October 09 Member No.: 7,239 ![]() |
Offff! Sa incep si eu. Este prima oara cand scriu pe acest site. De cateva zile am incercat sa citesc aproape tot ce ati spus voi pe aici pe forum pt a ma documenta. Am 18 ani iar problemele au inceput pe la vreo 16. cateva cosulete, nimic grav. Am folosit Zineryt, dar dupa o perioada simteam ca nu isi mai face efectul. Nu aveam cosuri multe, dar aveam un ten murdar. Apoi am incercat isotrexin care m-a mai ajutat putin, iar de vreun an folosesc skinoren. Tenul este cam lafel cu diferenta ca in barbie, pe frunte si putin pe obraji, am niste puncte albe de toata frumusetea. Am fost la cosmeticiana si merg in continuare destul de regulat, gen la o luna o luna jumatate, darproblemele revin. Punctele albe apar in continuare in locuri in care nu existau. De ceva zile sunt disperata sa il fac sa arate bine, am incercat mastile cu aspirine care par o binecuvantare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am incercat si chestia cu ceapa calita dar n-am rezistat decat cateva zile ptca ma descurajeaza sa vad ca nimeni n-a incercat-o.. Si n-am rabdare. Mi-am cumparat retin a si am mai auzit de Advantan milk ca ar duce la emeliorarea semnelor si uscarea cosurilor si a bubitelor. Stiti ceva despre acest advantan milk? M-am gandit sa imi dau cu advantan cand vinde lascoala, iar seara, cu skinoren si retin. ce ma sfatuiti? Chiar am nevoie de ajutorul vostru, pt ca dermatologii nu ma ajuta cu absolut nimic. La noi toti recomanda zynerit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Va multumesc dinsuflet!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) elle_01! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 3-October 09 Member No.: 7,239 ![]() |
Multumesc din suflet, fides! (IMG:style_emoticons/default/throb.gif) (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 6-October 09 Member No.: 7,251 ![]() |
buna..tocmai ce m-am inregistrat pe acest forum.am 20 de ani si acum o luna am fost la dermatolog,deoarece imi aparusera denivelari in jurul barbiei [care s-au inmultit dupa ce am fost la bronzat] si mi-a prescris Retin A, un sapun dermatologic si bineinteles folosesc si de la L'oreal o crema hidratanta triple active zi .Ideea e ca mi se pare ca dupa o luna si jumatate, retin A nu are nici un efect,ba dimpotriva am pielea uscata,se decojeste si raman pete rosii.Ma bate un gand sa nu o mai folosesc,dar am fost din nou la control si mi s-a spus sa am rabdare si sa o folosesc acum pe perioada iernii cand soarele nu e puternic.Voi ce parere aveti?ar trebui sa o mai folosesc?
|
|
|
![]()
|
|
Eu am inceput tratamentul cu retin a de luni, deci chiar nu ma simt in stare sa iti dau vreun sfat. Ce ma surprinde pe mine este ca am citit pe aici ca majoritatea au avut anumite reactii la contactul pielii cu retin a, gen arsuri, etc. Eu nu simt nimic, dar dimineata la demachiat observ ca mi se cojeste pielea. Nu simti nimic in prima saptamana sau...? Nu ne mai raspunde nimeni si noua?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 6-October 09 Member No.: 7,251 ![]() |
mm..In prima saptamana aveam multe cosuri..ca mi-a spus doctorita ca mai intai iti scoate toate cosurile la suprafata..si se cojea pielea foarte tare[nici cu fondul de ten nu puteam acoperi].Nici eu nu simteam ca are vreun efect pana cand a inceput sa mi apara monstruletii cam in 3 zile asta.Ideea e ca dupa o luna si jumatate de cand folosesc tot imi ies cosuri de alea mari..adica bine domle ies cosuri o luna dar cat mai ies?.Acum nu stiu ce sa mai cred...ca parca nu mai am rabdare sa-mi iasa din ce in ce mai multe cosuri in zona barbiei.Prima saptamana am folosit o data la doua seri acum mai rar pentru ca nu prea pot acoperi urmele lasate[au ramas pete rosii].
|
|
|
![]()
|
|
eu sapt trecuta, joi, am fost la cosmetica. si mi-a distrus toate puncticelele albe, dar au mai ramas cateva cosuri care dupa ce am plecat de acolo erau mici, dar au devenit in scurt timp niste monstrii. tenul meu dupa vreo 2zile de la cosmetica era perfect, dar acum a trecut o sapt si e in continuare urat. de dimineata si cand vin de la scoala ma dau cu advantan milk, seara cu skinoren si retin a. si nu simt nimic nici mancarimi nici usturimi, nimic, ti-am zis. chiar nu stiu ce se intampla. scrisese o tipa ca ea se da cu retin dupa care asteapta putin si foloseste skinoren si simte ca ii arde fata. in schimb la mine nu are absolut niciun efect. nu stiu ce sa zic. eu astept sa vad daca se intampla ceva, desi nu am rabdare deloc. vreau un pestisor auriu sa imi pun 3 dorinte. una dintre ele ar fi sigur sa am din minutul urmator un ten de portelan (folosind expresia la figurat bineinteles, presupun ca nu ar intelege pestisorul altceva) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu i-ai spus doctoritei ce se intampla? nu ai intrebat-o de ce nu reactioneaza tenul la tratament?pupici
|
|
|
![]()
|
|
i-am zis ca nu vad nici un efect si ea mi -a spus sa am RABDARE (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .trebuie sa ma duc in noiembrie din nou si am sa fac asa tratamentul pana atunci si daca nici atunci nu am rezultate si nici nu mi-l schimba cred ca imi schimb dermatologul.daca apare pestisorul zii si de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .te pup si eu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Elle, daca ai citit pe aici, multe fete s-au incadrat intr-un tipar: li s-a parut ca nu au nici o reactie negativa cum ai spus si tu, ca au piele rezistenta, s-au avantat sa foloseasca mai des (si probabil mai mult) decat trebuia si apoi au renuntat, ca le-a produs iritatii. Deci morala: foloseste o cantitate foarte mica, o data la 2 zile pana se obisnuieste pielea (daca ti se descuameaza inestetic) si la o jumatate de ora dupa curatarea pielii. Ce folosesti in rest?
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) ambelor! This post has been edited by Cindy: Oct 8 2009, 12:48 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 08:19 PM |
|