IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cariera vs. Viata Personala
invisible
post Dec 10 2005, 04:44 PM
Post #1

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

O problema a societatii contemporane pare sa fie aceasta, prea mult timp alocat serviciului si prea putin vietii personale.
Acum sa auzim comentarii, care este echilibrul intre aceste doua componente ale vietii de zi cu zi in ceea ce va priveste :)
Go to the top of the page

+Quote Post
Dore
post Dec 10 2005, 05:01 PM
Post #2

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

In cazul meu, cele doua aspecte sunt absolut dezechilibrate. Am ales viata profesionala, cu pretul singuratatii...sau cu orice pret :D. Mi-am zis: daca tot sunt o "total failure" in amor, macar cariera sa fac  ::).

+Quote Post
missu
post Dec 10 2005, 05:14 PM
Post #3

Musafir

cand era cazu si eram intr-o relatie la mine se imbinau perfect. acuma ...exista si o explicatzie. ce cariera sa faci in invatamant??  ::)

+Quote Post
capsunica23
post Dec 10 2005, 10:18 PM
Post #4

Musafir

cd aveam un serviciu lejer la program, alocat timp enorm de mult relatiei si vietii personale..iar  iubitul venea tarziu sieram morocanoasa si suparata....acum cd cred ca s-au schimbat rolurile si programul meu ar prevedea multe h pe zi lucru si pentru mine..nimic!! nu stiu cum va fi..dar tre sa le impaci pe toate chiar dc sacrificam ceva...si de multe h e viata personala.

+Quote Post
Fahnell
post Dec 11 2005, 08:52 AM
Post #5

Dependent

Group: Membru
Member No.: 65

Parerea mea..cu pardon...este prosti multi. Dati timpul pe bani....si pe bani putini sa mor . Atat am de spus. Ma uit la  diversi si diverse cum se infoiaza cu marile lor joburi la care stau 15 ore si ce realizati sunt si etc etc...si kko ca au salarii de toata jena.
Nu nene totul tb sa fie undeva la mijloc. Daca ai tu 2000 de euro pe luna si de craciun rontati singur/singura la o maslina tot nu e bine. Tb sa iti alegi locul de munca astfel incat sa ai macar timp si pt tine. Abureli cu cariera si etc etc nu tin..sincer nu tin. Eu unul nu pun botul la ele de mult

+Quote Post
Fahnell
post Dec 11 2005, 09:32 AM
Post #6

Dependent

bah ca mi-am adus aminte. sa va zic un caz tragi comic de femeie de cariera. saraca imi e si mila de ea . individa divortata se apuca ea asa sa fie femeie de afaceri ii merge bine se zbate alae alea. isi face o casa de 1 mil de dolari undeva pe soseaua nordului (pe langa fitze)...ai acum cateva luni la 45 de ani..moare de inima. si lasa si o fata de 14 ani orfana (ca tatal si-a bagat picioarele in ele de multa vreme). stiu ca am vb cu ea. femeia superentuziasta in primavara ca se muta alea alea ..si in septembrie crapa. pe bune de nu tragicomic. da exemplul este de luat in considerare

+Quote Post
angeldust
post Dec 11 2005, 12:31 PM
Post #7

Musafir

Evident Fahnelle ca trebuie sa existe un echilibru intre toate aspectele vietii in general dar acest echilibru se stabileste in functie de nevoile individuale. Daca eu simt nevoia la un moment dat ca vreau sa ma realizez profesional atunci las orice altceva pe un plan secund sau invers . Pentru ca eu cred in ideea ca daca vrei sa faci un lucru bine atunci trebuie sa i te dedici in totalitate.
E drept ca intr-un final , cand ajungi sa tregi linie , banii si toate acareturile nu valoreaza nimic si cei dragi si linistea sufleteasca sunt tot ce conteaza dar parerea mea e ca there's a time for everything...

+Quote Post
Fahnell
post Dec 11 2005, 12:53 PM
Post #8

Dependent

ciudat cei ce au reusit cel mai bine au avut o atitudine mai putin frenetica. asta cu dedicatul in totalitate nu o cred. sa iti zic ceva ciudat (ceva ce se poate ulterior extrapola si de ce nu generaliza). Ma chinuiam f mult la o solutie la o problema (era in timpul unei burse)...si dedicam eu asa in totalitate cum zici tu...ma straduiam si nu iesea nimic. Apoi m-am gandit la ceva (ceva asemanator..de fapt identic a facut Rank Xerox la o alta scara) m-am gandit sa las problema sa fie rezolvata de subconstient. Asa ca mi-am luat pretena si m-am dus la munte..si stii ce ideea mi-a venit cand ne plimbam prin padure. So eu unul cred ca o viata personala este esentiala ca sa poti rezolva ceva...esentiala. Un creier suprasolicitat ca si un polizor suprasolicitat se arde  :D

+Quote Post
idd
post Dec 11 2005, 01:20 PM
Post #9

Tratabil
**

From: Timisoara
Member No.: 25

Sa te dedici in totalitate nu cred ca e bine - nici in ce priveste viata de familie, nici in ce priveste cariera.Trebuie gasit un echilibru...teoretic suna bine dar in practica e al naibii de greu.Si-asa-i rau, si-asa nu-i bine :(.

+Quote Post
Fahnell
post Dec 11 2005, 01:24 PM
Post #10

Dependent

pai nu e asta teoria de baza a lui buddha? calea de mijloc....cea mai greu de gasit. gagiului i-au trebuit ani buni sa o gaseasca :)

+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 04:36 PM