![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
“Nu ma asez niciodata pe bancheta in autobuz. Nu vreau sa oblig pe nimeni sa se aseze langa mine. Nu vreau sa stric nimanui ziua. Ar fi asa bine daca as fi invizibila!”
Trist , dar adevarat. Astea sunt cuvintele unei adolescente care nu are nici un pic de respect pentru ea insasi, care prefera sa se ascunda, sa fie invizibila, sa nu fie nevoita sa dea piept cu rautatea oamenilor din jurul ei. “Azi,la ora X in orasul X intr-o camera de hotel au fost gasite doua tinere care au vrut sa se sinucida impreuna.” Citeste Incearca. Pentru copilul tau |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Maat,multumesc!Nici nu sti ce mult inseamna pentru mine!Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Bravooo (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) E total adevarata, o realitate usturatoare. Minunat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... eu v-am zis ca m-a facut sa pling. Teo, esti grozava!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exceptional, cu adevarat impresionant! E scris de Teo? Toata aprecierea mea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Imi vine sa plang (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
E primul lucru bun pe anul asta! Va ador ca sunteti dragute cu mine (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi-a placut! Felicitari teo si tine-o tot asa!
Mi se pare mie sau ar trebui sa fii un pic mai increzatoare in fortele proprii? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu sintem dragute cu tine, ci articolul tau e chiar bun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si da, ar trebui sa ai mult mai multa incredere in tine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
si mie mi-a placut articolul! Felicitari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
intr-adevar prea repede uitam de lucrurile astea asa de faine, care sunt adevarate bucurii. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
teo, felicitari!
ai mare dreptate, de multe ori neglijam copiii pentru ca ne simtim coplesiti de problemele cotidiene: un job stresant, dar sa aducem cat mai multi bani, ca ne trebuie vile, masini luxoase, concedii cu care sa "rupem gura" celorlalti etc. si copiii raman sa se descurce singuri, sa invete singuri, pe pielea lor, ce e bine si ce e rau. nu de putine ori imi pun si eu intrebarea (pe care, probabil fiecare mama si-o pune): sunt o mama buna? le ofer copiilor ceea ce au NEVOIE? incerc, nu spun ca nu fac si greseli, sa fiu cat mai mult timp cu ei, sa ii inteleg, sa rad cu ei, sa-i alint etc. (fiind marisori acum, au mai inceput sa fuga de pupaturile mele), dar sa fiu si autoritatea de care au nevoie. teama mea este sa nu pierd vreun moment important in viata lor. deocamdata se pare ca "I did a good job" (sunt aprecierile altora), sper sa fie si in continuare la fel. This post has been edited by pescarush: Jan 22 2008, 01:36 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 03:18 AM |
|