IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Substitut pentru viata
Diana.
post Jan 22 2008, 08:50 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

“Hei, buna, ce mai faci? Stiu ca nu am mai dat nici un semn de viata, insa am fost foarte ocupata saptamanile astea….Ce mai e nou? Paaaai, m-am angajat. Aaa, nu, nu la firma X, a trebuit sa renunt la visul asta intr-un final. La o alta firma… Nu e asa grozav, jobul este mititel, sunt doar secretara (cam atat despre experienta mea profesionala de cinci ani de zile). Salariul este mult mai mic, oamenii se poarta foarte urat, iar seful e un tembel….Nu, nu cred ca mai am vreo sansa la X. M-au respins de doua ori. Ma multumesc cu ce am…nu am incotro”
In urma telefonului primit de la prietena mea care disparuse din peisaj multa vreme si care mi-a dat vestea “cea mare”, am ramas pe ganduri. De ce a renuntat la visul ei? Ce declic psihologic... citeste Substitut pentru viata
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2008, 01:10 AM
Post #2

Musafir

Ca intotdeauna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 23 2008, 01:25 AM
Post #3

Musafir

Szimcsi, imi place cum scrii. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Din pacate, ne multumim cu surogate, facem compromisuri in fata vietii chiar mai des decat ar trebui. alegem calea mai "usoara", cel putin asa avem impresia, pe moment.

This post has been edited by pescarush: Jan 23 2008, 01:28 AM

+Quote Post
3A
post Jan 23 2008, 02:21 AM
Post #4

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

asa e, din pacate si eu m-am cam multumit cu surogate, dar am zis ca gata!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 10:25 AM