![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Deci doamnelor, sa va aud, marimea conteaza or ba? si de ce?
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
mai ales "de ce" :D
si cel mai important "cum", dupa parerea mea™ :P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
DA, conteaza si asta pentru ca o marime mai mica de min. 17 nu ma satisface. Eu sunt obisnuita numai cu marimi L si XL. :D Si vb. bancului "la ce sa dau drumul la batoza pentru un pai?"
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cel mai si cel mai mult ma interesaza pe mine :
Cum dreq si-o masoara barbatii? Adica mie mi se pare patetic putin....ce face? Da la manuela strigand " hai cu tata ,fa-te mare , make me proud" si tararaaaam.....scoate rigla cu o moaca din aia de sherlock si zice : "Aham....luand in calcul o eroare de cateva zecimale ....concluzionez ca....imi da cu virgula" |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Dar de expresia : "nu marimea conteaza ci cum o folosesti" ce parere aveti?
O fi vreo scuza ??? |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel..
regret sa iti spun, dar e o treaba stiintifica...se face o integrala finita de la 0 la varf sa se determine suprafata..apoi se ia in calcul capacitate de reactie la stimul (foarte importanta), curbura elementului..am uitat sa spun ca prima etapa este determinarea punctului 0. dupa determinarea suprafetei, a curburii si a capacitatii de reactie la stimul se va determina forma in spatiu liber si in spatiu ocupat..se vor determina astfel coordonatele in spatiu (x, y , z) precum si coordonatele de timp... din coordonate x si y se determina grosimea elementului luat in calcul, iar z este cautata lungime (zisa si inaltime erectila in cartile de specialitate).. se sareaza dupa gust :| q.e.d. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Fireste ca marimea conteaza :D. Dupa ce ne-am lamurit ca DA, ce mai facem? ::)
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Fireste ca marimea conteaza :D. Dupa ce ne-am lamurit ca DA, ce mai facem? ::) Marimea din punct de vedere al lungimii, al latamii sau al diametrului? :P Se pare ca din toti acesti parametrii, experienta si fantazia sunt cei mai importanti 8) Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
QUOTE Marimea din punct de vedere al lungimii, al latamii sau al diametrului? :P Se pare ca din toti acesti parametrii, experienta si fantazia sunt cei mai importanti 8) Sorin. Superstitie, mr. Sorin, poti sa ai cel mai performant software, daca nu ai hardware-ul necesar sa il ruleze la parametri optimi :D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
nu stiu mey
binenteles ca marimea conteaza! totul conteaza! dar nu se poate vb de dimensiuni "standard" ca sa spun asa! adica...neaparat peste 17cm si mai groasa decat poti s-o cuprinzi intre cele doua degete (aratator si mare/gros) sau alte alea alea ca nu-mi mai vin in minte acum alte exemple... pt fiecare dintre noi exista alte "dimensiuni" care sa ne faca sa "ne urcam pe pereti" cum spunea cineva aici si asta se numeste compatibilitate. in plus...poate sa fie el oricat de "corespunzator dimensional", daca posesorul lui nu stie pe ce butoane sa apese sau cum sa te invarta...tot degeaba. si asta se obtine si prin comunicare (verbala sau non). deci, compatibilitate+comunicare+atractie. asta conteaza. parerea mea |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:11 PM |
|