![]() |
![]() ![]() |
![]() |
verenadoll |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum saptamana trecuta am plecat la plimbare si mi-am uitat gentuta cu cosmetice acasa, a trebuit sa ma duc sa-mi cumpar tot ceea ce n-aveam la mine. Asa m-am gandit care ar fi machiaje de care nu m-as putea lipsi nici moarta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pai tinand cont ca atunci am facut o rafala prin magazin si mi-am luat exact produsele must have no matter what! Iar eu am constatat ca nu ma pot lipsi de fond de ten, rimel, blush si gloss. Aceste produse sunt esentiale pentru mine! Voi de ce anume nu va puteti desparti?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Doar de machiaj? Fond de ten, corector, pudra, rimel, eventual tus de ochi pentru pleoapa superioara. Optional un gloss, dar as putea sa ma dispensez de el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Daca era vorba de produse de ingrijire era mai grav, aici am prea multe must have-uri! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Eu folosesc mereu anticearcan, pt ca am cearcane foarte urate. Si fond de ten, ca nu imi prea place sa folosesc anticearcan fara sa uniformizez tot tenul, dar, de multe ori, renunt si la el, din comoditate. Asa ca sunt dependenta de anticearcan, asta e produsul la care nu as renunta.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mine e simplu: tusul de gene, aka mascara (sau rimel). Desi am vreo citiva ani de cind cam uit sa ma machiez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Io m-as putea lipsi de absolut toate (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
|
|
|
verenadoll |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci suntem pe acelasi lungime de unda sa zic asa.... eu mi-am achizitionat un gel-liner bio care este super bun, a fost la promotie -50%. Pe care l-am aplicat cu o pensula si da ochiilor un efect foarte frumos.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 29-May 10 Member No.: 8,625 ![]() |
FDT, rimel, oja.
|
|
|
verenadoll |
![]()
|
Musafir ![]() |
voua ce rimel va place? Eu am facut o infectie la ochi de la rimel iar acum trebuie sa gasesc un produs de la care sa nu mai patesc acelasi lucru. Aveti vreo sugestie?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu sunt aproape moarta daca nu am un balsam de buze, o crema si un gel de curatare. In rest pot sa traiesc si fara toate chestiile de machiaj.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fond de ten, corector, blush, pudra normala, pudra bronzanta, tus de ochi, mascara, gloss.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 09:58 PM |
|