IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Recomandari laptop
claudia_electra
post Feb 18 2006, 12:16 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Am primit vestea buna ca o sa mi se finanteze un laptop  :hainoroc: si voiam sa va rog frumos sa-mi recomandati si mie o firma si o configuratie foarte buna. Daca tot fac o investitie de viitor, macar sa merite ::).

Multumesc anticipat. :-*
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Feb 18 2006, 05:50 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

nu stiu termeni, asa ca o sa-ti spun ce ma intereseaza pe mine: sa nu ma doara ochii dupa un timp de stat in fata lui si .. sa fie usor  :P

sa ne trimiti poza cu tine si cu lapu'..
desi.. eu iti tineam mai cald, fata  :'(

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 18 2006, 05:56 PM
Post #3

Membru de Onoare

Megutza  :-*, e loc si pentru tine, nu iau asa laptop mare.

Eu vreau detalii de alea de RAM, procesor, dureri de astea :-X

Si cat de mare sa fie ecranul: 15.4" e destul sau ar fi mult mai bine 17"?

+Quote Post
walpurgik
post Feb 18 2006, 11:09 PM
Post #4

Musafir

mai, e enorm de 17"  :o ca laptop. cele mai scumpe sunt cele notebook cu ecran cat mai mic. sa fie slim si usor. 14" e de ajuns daca vrei sa stai cu el pe birou si sa te mai uiti si la filme. 12" daca ai prea mult de umblat cu el, aici conteaza si bateria mult. ca firme iti recomand Dell, IBM, Toshiba portege de mers in excursie, toshiba satellite, o minunatie de utilizat acasa. Am un prieten care cumpara din Germania; si eu mi-am luat de la el si e super, nu e nou-nout dar in stare impecabila ca design si operationalitate. Daca imi spui cam cati bani esti dispusa sa investesti il intreb si iti comunic ca variante ai. Oricum cu mult mai ieftin decat nou de la noi din magazin. 

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 18 2006, 11:28 PM
Post #5

Membru de Onoare

:-* Saru'mana, Walpu'. Eu locuiesc anul asta f aproape de Germania si chiar din Aachen am de gand sa cumpar pentru ca m-am uitat si eu pe site-ul Media Marktului de acolo si sunt preturi mai bune ca in Romania.

Il vreau nou si pot sa dau intre 1000-1300 euro pe el. Am chiar pus ochii pe un model, dar nu stiu daca are configuratie super buna sau nu:

http://www.mediaonline.de/shop/ProductDisp...CategoryDisplay

Ce parere aveti?

+Quote Post
walpurgik
post Feb 19 2006, 01:06 AM
Post #6

Musafir

configuratia e bestiala, dar ce vrei,  :o mama, sa faci cu el, pentru ce iti trebuie un laptop asa de bun? ceva amendamente ar fi, ca de exemplu bateria care nu te tine asa de mult, depinde pt ce vrei sa il folosesti. Asa de home use are o placa grafica f buna, tu te joci jocuri noi?, apoi ecranul e ultra flat, procesorul zbarnaie. Ce iti mai pot recomanda, tinand cont ca vrei unul ultimul racnet, sunt urmatoarele modele:

Primul model e un ACER foarte bun cu dotari mai multe decat Toshiba (inclusiv un stand-by de 3,5h fata de 2,5h la Toshiba), si din cate stiu ACER face laptopuri bune, poate aproape la fel de bune ca si Toshiba, iar urmatoarele modele sunt 2 Samsung vestite pentru fiabilitate si greutate mica si un stand-by pe cinste: 5-6h pe care nu-l mai intalnesti decat la alte modele de varf de peste 2000euro...  Al doilea model de Samsung e si mai dotat mai ales in privinta placi grafice, asta numai dc esti sigura ca vrei sa joci ultimele aparitii in domeniul jocurilor. 

+Quote Post
Ariana
post Feb 19 2006, 09:32 AM
Post #7

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Clau tzuca in cazul in care ai de gand sa stai mult cu nasul in comp eu zic ca unul de 14 nu e ok...Da, cum spune wal e mai usor de carat unul de 14 dar confortul ochilor nu sa  se compara zic eu cu faptul ca ai un kg in  plus la carat (si nah presupun ca nu il plimbikilometrii intregi).
Eu lucrez acasa si la birou pe comp cu diagonala de 21 ai am un laptop de 14 si e crunt.Pana si sa lucrez in excel ma enerveza din cauza ecranului.
La configuratie nu ma bag pentru ca nu ma pricep.
Pupici si succes cu megalaptopul.

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 19 2006, 10:34 AM
Post #8

Membru de Onoare

Doi pupici pentru doua timisorence tare dragute :-* :-*

Asadar, Walpu...vreau sa iau un laptop foarte bun pentru ca sunt intr-un moment in viata mea profesionala in care nu am idee despre viitor, deci as vrea sa fiu acoperita in orice situatie tehnologica viitoare (adica fie ca voi avea laptop dat de serviciu sau nu). Plus ca stiu ca nu il voi schimba muulti ani de acum inainte (asa am facut si cu PCul de acasa, il am de secole) si de aia am zis sa fie ceva de capul lui ca sa stau linistita. Nu in ultimul rand, daca sponsorii sunt dispusi sa plateasca de ce sa ratez ocazia  :fluierat:.

Multumesc mult pentru explicatii...deci pare bun Toshiba ala mai putin ca standby-ul e micut...uf, pai de Samsung nu prea am auzit eu in domeniul asta...stiam si eu ca Toshiba sunt cele mai bune si cam atat...sunt comparabile firmele acestea?

Despre ecran, da Ariana stau foarte mult cu nasul in jucaria asta, deci ai dreptate...14" e cam criminal...dar 15.4" o fi de ajuns? Ca ala de 17" deja sare cu 200 de euro la pret... :'(

Sper ca dupa discutiile cu voi sa iau cel mai tare din parcare laptop! :floricele:

+Quote Post
Ariana
post Feb 19 2006, 05:06 PM
Post #9

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Mai e o chestiuta daca ai de gand sa te folosesti de el pt viitor ca sa lucrezi in programe de grafica sau proiectare gen Photoshop,Corel,Autocad musai ecran mare.No eu cam fac propaganda pentru ecranul mare pt ca stiu prin ce trec cand in afara de luat notite la faculta vreau sa mai si lucrez pe el.
Laptopul meu al mic si nashpa ii Toshiba.Eu l-am mostenit , il am de un an timp in care saracul a fost supus la cazaturi,frig mare (l-am uitat un weekend in portbagaj si a fost undeva sub - afara)...

+Quote Post
Meg
post Feb 19 2006, 09:13 PM
Post #10

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

si al meu e toshiba si e un scump  8)

+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 07:42 PM