![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt foarte nerabdatoare sa aflu ce mi-a adus Mosul si sunt convinsa ca si copiii din voi vor sta cu nasul lipit de geam, asteptand sa vada o cornita de ren.
Va doresc sa aveti parte de o noapte minunata, plina de bucuria copilariei, de cadouri nesperate si de amintiri cu aroma de turta dulce si portocale! (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/elady.jpg) |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
la mine a venit mosuuuul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o iubesc pe sisteru meu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa te bucuri de darurile mosului, forte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Asteptam insiruiri interminabile de cadoaie si daca se poate, si la ce se poate, poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Mie mosul mi-a adus multe chestii pana sa vina Craciunul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , botine, sutien, chilotei, haina, geanta, pe ultima suta de metri mi-a adus cizme, iar mosul adevarat(sora-mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) mi-a adus o pereche de cercelusi cu perle veritabile (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mie mi-a adus logodnic cu un inel din aur galben cu aur alb si diamant!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, pozaaaaa!
Sa fie intr-un ceas bun... si pe cand nunta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Felicitari Albi!Sa fie intr-un ceas bun, si sa-l porti sanatoasa (pe inel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am pus poze pe grup lxn!!multumesc frumos!!
sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun!! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si la mine a venit mosul cu o multime de cadouri, toate superbe. Insa nu cadourile ma bucura cat atentia si gestul frumos. Am primit o geanta rosie - grena xxl, un sal crem foooarte elegant, 3 pulovere, o pereche de papuci roz adorabili, un set caciula + fular tricotate, gri cu alb si insertii de fir argintiu, 2 vestute pufoase, un inel (nu de logodna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), cercei, ciocolata... si cred ca atat... aaa, si maine mai vine un cadou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fost un mos bogat anul asta.
Albi, din pacate inca nu am acces la grup, insa voi face o cerere, poate poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . In orice caz, ma bucur foarte mult pentru tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ce multe chestiute ai primit, lxn.. ai mei mi=au dat bani, pentru ca de cele mai multe ori nu sunt foarte incantata de ceea ce primesc. pe de o parte e mai bine asa, ca pot sa imi iau eu orice vreau, insa pe alta.. dispare bucuria descoperirii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
pe asta am trait=o insa cand i-am dat mamei mele cadoul. pana l-a desfacut (il prinsesem bine cu scotch) .. a fost dragut si i-a placut la nebunie (zice ea) ce i-am luat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 10:24 AM |
|