![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dimineata.
Inca o noapte lunga, de insomnie. Cafea. Si soarele care intra incet prin geam. Ar trebui sa-mi pun pantofii cei noi. Si un costum office, un zambet, un parfum. Nu stiu pe care sa-l aleg, am mai multe, si fiecare are povestea lui, speciala. Poate cel primit cadou de ziua mea, sau cel primit de la colegi, sau de la sora-mea, sau cel cumparat dintr-un magazin obscur, dar care... Citeste Poveste scrisa pe un bob de orez |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Forte, mi-a placut mult!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Muzu' lui Forte se misca mereu cu talent! Cand citesc materialele ei raman... fermecata.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sincer... nu a fost macar un singur articol scris de Forte despre care sa pot spune ca nu e misto. Toate- dar absolut toate- sint genul de scriere menita sa te puna pe ginduri. O invitatie la reflectie, la re-evaluare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) multumesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie mi-a placut! Nu stiam latura asta a lui Forte...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
bre, nu mai credeti tot ce aberez eu p'acolo (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte, si mie mi-a placut! e asa de adevarat. mitul superfemeie!!! (IMG:style_emoticons/default/super.gif)
asa am fost si eu ani buni, am crezut ca eu le pot face pe toate! nu e asa, acum mi-am stabilit prioritati. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ce e la coada listei, asa mai rarut. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sper ca peste cativa ani sa nu ma regasesc in acele randuri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Misto de misto, mi-a placut mult ! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Propozitii de un cuvant, fraze scurte, logice si relevante precum o linie de program... Toate conducand spre un final surprinzator...Frumos. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 09:35 PM |
|