![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Am ajuns azi la munca in 40 min si am venit cu ratb-ul. In mod normal fac o ora cu metroul. Nu-mi vine sa cred ce liber e bucurestiul!!!! O zi buna!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Beau cafea!
La multi ani Romaniaaa!!! Di, numai calc meu e restrictionat! Am observat io ieri ceva. Cand deshid sa vad stare conexiunii, nu imi apare partea cu Gateway-ul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O zi buna dragelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata! la multi ani de ziua nationala!
Eu ma pregatesc sa merg la un gratar. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, fetelor!
Eu ieri am papat aiurea, neconform si mi-a fost rau toata noaptea. Nu mai mananc aiureli niciodata! M-am lecuit! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
La multi ani, dragelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani, iubitele! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) La multi ani, Romaniaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif)
Ce faceti de ziua nationala? Eu am o friptura in cuptor, o sa fac si niste spaghetti alla puttanesca si o sa incerc si o noua reteta de prajiturica/biscuite/whatever s-o numi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A, si trebuie sa mai pun si masina la lucru o tura! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma odihnesc la greu! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu sunt inca la munca si am multe variante pe cand o sa ajung acasa. Sa vedem ce ma decid pe drum. Fides, tu esti harnica, ca intotdeauna.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu m-am vopsit si vreau sa gatesc ceva de mancare si un desert. Ma tenteaza un tort de mere.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu o sa incerc ceva nou, s avedem pe unde intra: la pozele normale sau la rateuri! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pink, te astept cu poze si NU accept nici un refuz! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Scaiut, nu sint harnica, ci doar in priza. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu am o mere lene in mine... (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:06 PM |
|