![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Observ ca piata din Romania a fost invadata de aceste companii. Ati folosit vreodata serviciile lor?
Eu nu am zburat decat cu Tarom si Air France. Cred ca le raman fidela, desi diferentele de pret pot ajunge pana la 200-250 de euro. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Practic un zbor catre aceeasi destinatie poate fi 70 de euro cu o companie low-cost si 300 cu o alta. Oare costurile reduse nu se reflecta in siguranta zborului? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cei 170 de pasageri, blocaţi de aproape de 12 ore pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, au fost īmbarcaţi la miezul nopţii īn aeronava reparată, care a decolat spre Londra. Aceştia trebuiau să decoleze ieri dimineaţă la ora 11 şi 30 de minute spre Londra cu un avion al companiei Wizz Air. Din cauza unor defecţiuni tehnice, plecarea a fost amānată.
"Pasagerii urmau să plece cu aubuzul pentru a se īmbarca la bordul aeronavei. Acest lucru nu s-a mai īntāmplat. Abia īn cursul după-amiezii am primit o primă informare, că aeronava ar urma să decoleze la ora 18. Ulterior, am fost informaţi şi asupra cauzei pentru care aceasta nu a decolat, respectiv una tehnică. Conform ultimelor informaţii, aeronava va decola la ora 23", a declarat Valentin Iordache, şeful Biroului de Presă al Aeroportului Henri Coandă. Felicia Ene, unul dintre pasagerii care urmau să plece cu această cursă, a declarat pentru Realitatea TV că pānă la ora 16 şi 30 de minute au fost abandonaţi īn aeroport, fără nicio informaţie. La 17 şi 10 minute, li s-a spus că aeronava va decola peste o oră, iar apoi au fost informaţi oficial că aeronava va decola la ora 23. Pasagerii au primit apă şi hrană din partea companiei Wizz Air, dar ghişeul acesteia din aeroport a fost īnchis. Şase dintre călători au renunţat la călătorie, ceilalţi aşteptānd o cursă de schimb care să-i ducă la destinaţia pentru care au plătit biletul transport. Compania low-cost Wizz Air nu este la primul incident de acest gen. Săptămāna trecută motorul unei aeronave Airbus 320, cu 83 de persoane la bord, a luat foc, īn momentul īn care se pregătea să decoleze de pe Aeroportul Henri Coandă. Din fericire niciun pasager nu a avut de suferit. Cursa avea ca destinaţie Budapesta. Traficul pe aeroport nu a fost afectat semnificativ. Autorităţile din domeniu au deschis o anchetă pentru a depista cauza defecţiunii tehnice. Sursa: Realitatea TV Toate companiile mari au scos bilete ieftine care pot concura fara probleme companiile low-cost. Ex: Bucuresti-Barcelona cu Tarom - 550ron Bucuresti-Paris cu Tarom - 720ron Bucuresti-Paris cu Air France - 770ron Bucuresti-Milano cu Alitalia - 770ron |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:58 AM |
|