![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ciao tuturor,
Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Semne de intrebare: Vaccinarea contra HPV |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Saluty,
In mod normal ar trebui sa iti faca anestezie locala...nu doare...o sa simiti maxim ceva furnicaturi si mirosul de piele arsa. Deci nu este ceva care sa te ingrozeasca...dureaza si putin...cateva minute. Si eu am facut asa ceva, dar eu mi-am rugat, de fapt implorat doctorul sa imi faca anestezie totala fiindca imi era tare frica de durere (mi-am facut acum cativa ani ceva cauterizari de condiloame la un doctor de prin epoca primitiva care nu a folosit cred anestizic valid....timp in care am avut dureri ingrozitoare...am auzit ulterior ca l-au dat afara...). Deci poti sa mergi linistita pe varianta clasica cu anestezie locala...am avut multe prietene care mi-au spus ca e un fleac...ca maxim niste furnicaturi...ca nu dureaza mult, etc. Spune-mi apoi ca am avut dreptate, bine? A |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:47 AM |
|