IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ce pozne fac animalutele noastre
fortelady
post Dec 12 2005, 09:53 AM
Post #1

Musafir

http://www.elady.ro/articole/Povesti/
... sau ce pozne le trec "fiarelor" noastre prin cap.

Incep io: Minou (o sa il vedeti imediat la poze) ma da jos de pe perna noaptea ca sa doarma el ca bestia, intins cat placinta. mai am sa dorm jos din pat ca sa ii las mariei lui loc sa se cracaneze in voie. si daca nu fac ce vrea... are o uitatura de killer, de parca e Terminator cu coada :o iti e frica sa te apropii de el.
si s-a invatat pupacios - cand il iei in brate trebe' neaparat (da neaparat!) cand isi intinde el gatul intr-o anume pozitie sa fie pupat (sau macar mangaiat) sub barbitza. e fericirea lui extrema.
ia uitati aici fatza de motan pupacios- parca asteapta droguri in vena!

(IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/04-09-05_2230_r.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Meg
post Jun 25 2007, 08:41 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Demult tare, omul a imblanzit cainele si pisica. in ordinea asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cainele i-a fost recunoscator tare: omul ii dadea sa manance, il privea ochi si il mangaia, il curata. De aceea, cainele si-a zis: "Doamne, iti multumesc pentru ca mi-ai scos Omul in cale; el este pentru mine un Zeu!"
Pisica a primit acelasi tratament. numai ca ea si-a zis: "Doamne, iti multumesc pentru ca mi-ai scos Omul in cale; el mi-a aratat ca sunt o Zeita!"

Si asa este. Pisica e smechera si face tot ce vrea ea. Te trezeste noaptea cu urlete stridente. parca isi da sufletul, domnule. si miauna si miauna.. "-Bell, ce ai?" .. "-Beeeeelllaa..aaa...".. Nimic. pai ea tipa mai devreme, domle. ma uit la ceas: 2:31. Bravos, in toiul noptii matza ma ridica din pat. Macar sa vad partea buna, beau niste apa. Tot imi era cald. Deci, noroc cu matza ca nu stiam ca mi-e cald si ma trezeam dezhidratata, nu alta. Dau sa ies. Bella ma priveste cu ochisorii ei verzi, mirata, de parca si-ar spune: "-Draga da' io??". mda, uitasem. am incercat sa vad numai partea buna a trezirii mele atat de .. atat de .. MIauuuuuuuu, iar a inceput. nici nu am putut sa ma gandesc ce voiam sa spun. O iau in brate, o mangai putin.. raspalata? ma musca. booon.. asa imi trebuie daca o caut intre coarne. o las jos si plec. ma bag in pat, hotarata sa adorm. Dar pot? cineva ma trage de par. daaa, imi aduc aminte prima data cand m-a tras de par. avem impresia ca am impresia, ca doar o matza.. cine a mai auzit de o matza care trage oamenii de par? numai dimineata cand m-am trezit si mi-am dat cu o mana prin freza si am gasit cateva smocuri de par rupte mi=am dat seama ca.. exista matze de astea care trag si rup parul. si poate oamenii au mai auzit de ele, numai eu nu. m-am resemnat atunci, dar mi-am promis sa fiu mai atenta cand dorm.
un "Bella NU e voie!!!" nu e de ajuns. Se opreste si se uita la mine si scoate limba. vrea sa ma spele acum. nu o sa mai sufar, o sa ma faca ea frumoasa. Ma ridic cu totul, incep sa urlu ca NU, animalul se uita la mine asa cum ma uitam eu la o pereche de jeansi acum 18 ani si .. imi intoarce coada. yeah, frumoasa coada, as putea spune numai ca.. stai, domle, unde te duci?? MATZA?? matza n-are treaba. ea s-a dus la culcare. taman pe perna mea. "-Bell, matzele nu dorm pe perna, mama!" Iar se uita la mine. si casca. mi-ar ridica si o spranceana daca ar putea.. o iau frumos si o dau mai incolo. usor, usor, sa nu o deranjez. plansete, miorlaituri. adevarul e ca si eu sunt cam tupeista, deranjez matza cand i-e lumea mai draga.. se intinde. se pune in mijlocul patului. iau pozitia fatului, dar matza tot nu incape. imi iau perna, ma intorc in partea cealalta. ma foiesc. matzei nu-i convine. se da jos si se hotaraste sa doarma sub pat. SUB PAT?? stai ca nici acolo nu e voie. matzele trebuie sa doarma pe pat.. sau pe orice altceva.. pe scaun.. pe undeva.. chiar pe jos tin eu matza sa doarma? ma chinui sa ajung in mijlocul patului. inca o vanataie (pielea mea alba e maro acum) si o incercare a operatiunii 'zgarie'. dar ma feresc la timp, lectia asta e invatata de mult. o apuc in sfarsit, o iau in brate. cateva minute de lugu-lugu, pupici si stres. pentru matza, logic.. o pun pe pat, se duce la geam. macar nu mai sta sub pat..
cat e ceasul? yeah.. la 8 am examen. mai dorm si eu 3 ore si mi-ajunge.. ca doar m-am culcat la 1 si ceva.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
fortelady   Ce pozne fac animalutele noastre   Dec 12 2005, 09:53 AM
albinuza   Re: ce vraji a mai facut nevasta mea, samantha...   Dec 12 2005, 12:39 PM
fortelady   Re: ce vraji a mai facut nevasta mea, samantha...   Dec 12 2005, 02:07 PM
Meg   Re: ce vraji a mai facut nevasta mea, samantha...   Feb 1 2006, 06:58 PM
fortelady   Re: ce vraji a mai facut nevasta mea, samantha...   Feb 1 2006, 07:32 PM
Meg   Re: ce vraji a mai facut nevasta mea, samantha...   Feb 1 2006, 08:20 PM
fortelady   Re: ce vraji a mai facut nevasta mea, samantha...   Feb 2 2006, 11:59 AM
Meg   Re: ce vraji a mai facut nevasta mea, samantha...   Feb 3 2006, 02:12 AM
irina   Pana acum inca in top conduce o nazbatie de asta i...   Mar 5 2006, 07:23 PM
Meg   haha :lol: n-am mai auzit de matze prefacute :P   Mar 7 2006, 12:35 AM
MonicutzaB   super tare. irina! mi-am amintit de boaba al m...   Mar 7 2006, 03:22 PM
Szimcsi   Doamne, ce dulce :) Eu nu am companioni cu pa...   Mar 7 2006, 03:43 PM
MonicutzaB   da, ma, si papagalii sunt super tari! familia ...   Mar 7 2006, 04:06 PM
fortelady   catelul nostru (Fredi) cand e certat incepe sa se ...   Mar 7 2006, 04:34 PM
fortelady   de pe alt site (cu mana pe inima - cine are caine ...   Mar 28 2006, 06:25 PM
blondina   Din lumea animalelor.. Cei sensibili sunt rugati ...   Mar 29 2006, 11:51 PM
catalina77   :morderis: si te mai intrebi cateodata cu cine sea...   Mar 30 2006, 07:19 AM
ala80   pisoiul meu cel rasfatat este dependent de aerul c...   Mar 30 2006, 10:19 AM
fortelady   momentan noi suntem bolnaviori (Minou e racit cobz...   Apr 11 2006, 02:36 PM
fortelady   weekend la spitalul de nebuni (ca nu stiu cum sa d...   Jun 21 2006, 05:23 PM
Diana   Ala, serios, parca il vaz pe motanelul tau... :) ...   Jun 21 2006, 10:14 PM
fortelady  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 06:02 PM