![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 3-February 07 Member No.: 1,141 ![]() |
intrucat sunt noua pe acest forum am sa incep cu un salut pentru toti membrii lui!
intrearea mea legat de acest topic e legat de o alta dieta " Max Plank". desi nu sunt adepta curelor si pana la momentul asta nu am tinut niciuna (DOOM 2) pana acum, fac un tratament de intretinere corporala si m-am gandit ca ar fi binevenita si o dieta. A tinut cineva dieta asta??? A avut rezultate? Nu ma astept sa slabesti chiar 9 kilograme in 2 saptamani, dar macar vreo 5- 6 slabesti? va multumesc anticipat pentru raspuns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bine ai venit Whiteangel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am tinut dieta Max Plank asta anul trecut. In doua saptamani am dat jos 3 kile. Problema e ca dupa aia, am pus la loc 5 imediat. E o mare minciuna faza aia ca iti schimba metabolismul. Si sa nu mai vorbim ca este pur si simplu criminala. Mancarea pe care trebuia sa o mananc era fada, fara gust. De atunci nu mai suport ouale fierte. Parerea mea este sa nu te bazezi pe cure hipocalorice care promit minuni in doua saptamani. Organismul tau se va da peste cap si cand vei incepe sa mananci normal, o sa inceapa sa isi faca rezerve, speriat ca il vei supune din nou in viitor la asemenea tratamente. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 17 Joined: 27-June 07 Member No.: 1,865 ![]() |
Bine ai venit Whiteangel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am tinut cura asta anul trecut. In doua saptamani am dat jos 3 kile. Problema e ca dupa aia, am pus la loc 5 imediat. E o mare minciuna faza aia ca iti schimba metabolismul. Si sa nu mai vorbim ca este pur si simplu criminala. Mancarea pe care trebuia sa o mananc era fada, fara gust. De atunci nu mai suport ouale fierte. Parerea mea este sa nu te bazezi pe cure hipocalorice care promit minuni in doua saptamani. Organismul tau se va da peste cap si cand vei incepe sa mananci normal, o sa inceapa sa isi faca rezerve, speriat ca il vei supune din nou in viitor la asemenea tratamente. Salut. Tocmai m-am apucat de Dieta Max Planck si sunt foarte incantata de Dieta Max Planck. In plus, am avut sustinerea altor persoane care au mai tinut-o si au fost multumite. Problema cu dietele este foarte simpla: trebuie sa stii ce anume ti se potriveste. Eu am avut o viata foarte dezordonata din punct de vedere alimentar, si dieta asta m-a facut sa redescopar gustul bun al mancarii fara "artificii" nesanatoase. O fructa este dulce daca este coapta, nu trebuie sa fie turnata in ciocolata ca sa ii simti gustul. Cu pusul la loc al kilogramelor este iarasi simplu: daca vezi dieta doar ca pe un instrument de a scapa de kilograme, normal ca dupa ce revii la vechile metehne te ingrasi mai mult. Dar daca vrei ca iti schimbi pur si simplu regimul de viata, sa iti fortifici metabolismul, cred ca schimbarea este de durata. Conteaza mult motivul pentru care o tii. Eu am inceput initial pentru ca ma ingrasasem mult, dar apoi vad ca scopul s-a schimbat: vreau sa mananc mai sanatos. Fara dulciuri, fara faionoase, fara grasimi. Inca un avantaj al dietei: mananci de doate, cate putin! Exact cat ii trebuie organismului. Mananci oua, carne (peste, pui, vaca), legume, fructe, produse lactate! Pe mine sincer asta m-a convins. Bei multe lichide. La sfarsit revin cu impresii, si chiar daca nu voi slabi atat cat "spune la carte", tot cred ca niste rezultate vor fi. Wish me luck! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 04:41 PM |
|