IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Copiii si sportul, sport de toate felurile
kalua
post Jan 5 2007, 07:26 PM
Post #1

Musafir

Inot - am citit nu demult ca este mai bine, mai sanatos si mai usor pentru copii, cand invata sa inoate, sa inceapa cu stilul kraul pentru ca miscarile sunt mai naturale decat la bras.

Ce sporturi practica copiii vostri? Fiica-mea a fost la dansuri, la balet, de vreo 3 ani se duce numai la gimnastica. Si de anul trecut a inceput si cu tenisul. Ii place si inotul, dar nu vrea sa-l practice decat in concediu si din cand in cand cu noi, la piscina.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
vick2laura
post Jul 1 2007, 06:31 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Buzau
Member No.: 1,826

QUOTE(kalua @ Jan 5 2007, 08:26 PM) *
Inot - am citit nu demult ca este mai bine, mai sanatos si mai usor pentru copii, cand invata sa inoate, sa inceapa cu stilul kraul pentru ca miscarile sunt mai naturale decat la bras.

Ce sporturi practica copiii vostri? Fiica-mea a fost la dansuri, la balet, de vreo 3 ani se duce numai la gimnastica. Si de anul trecut a inceput si cu tenisul. Ii place si inotul, dar nu vrea sa-l practice decat in concediu si din cand in cand cu noi, la piscina.

Baietelul meu este prea mic deocamdata, are doar 5 luni, insa, intrucat tatal lui este un impatimit al sporturilor, i-a promis mititelului ca il va ajuta sa practice orice sport, primele pe lista fiind fotbalul si tenisul de camp.
Eu nu sunt o mare fana a acestor sporturi, dar il voi sprijini, caci "mens sana in corpore sano". Nu-i asa?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Copiii si sportul   Jan 5 2007, 07:26 PM
vick2laura  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 11:42 AM