![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Urmarind stirile am vazut cazul unei doamne care isi dusese fetita de 5 ani in Sephora (parca asa mi-am dat eu seama din imagini) in fata unui stand cu produse pentru copii si o intreba ce ii place. si-a ales cea mica un lucrusor si mai apoi a arata-o pe maica-sa cum o dadea cu o pensula. s-a facut un sondaj si se pare ca printre "preferintele" copiilor (sau a mamelor) se afla pudra de fata iluminatoare, glossul si fardurile. de ojele pentru copii nici nu mai vorbim, alea's deja ceva obisnuit.
si doamna cu pricina (sau domnisoara. no me importa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) era fooooaaaarte entuziasmata ca fata ei este interesata de pe acum (n.M - 5 ani) de farduri. ce papusi barbie? neh, e mai "funny" sa isi caute cosmetice. dincolo de prostia de care da dovada aceasta femeie - de fapt, o fi prostie? naivitate? cum sa-i spui? - medicii ne avertizeaza ca ele NU sunt recomandate copiilor. determina maturizare fortata si cate si mai cate... eram in ratb intr-una din zile si am vazut o fetita cam de ciclul primar (pana intr-a 6a, oricum) machiata pana in dinti. era brunetica si era data cu albastru si bineinteles mascara. ce parere aveti despre asta? Kalua, stiu ca tu ai fetita, ii permiti sa iti foloseasca fardurile si alte alea? eu nu spun decat .. Dumnezeu sa ne fereasca. Copiii astia care vin din urma n-o sa aiba copilarie deloc. PS: Voiam sa scriu 'Micile domnisoare si Frumusetea" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 8-July 07 Member No.: 1,913 ![]() |
Multe produse de infrumusetare afecteaza tenul,irita ochii sau dauneaza parului (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) aceste efecte pot fi observate abia dupa o perioada mai lunga de folosire...De exemplu mama mea are aproape 40 de ani,nu a folosit niciodata fond de ten si sunt mandra ca am o mama care nu isi arata varsta,este foarte frumoasa!Pare mai tanara decat multe fete care nu au nici 30 de ani dar din cauza folosirii in exces a fondului de ten pielea lor pare imbatranita.Eu optez pentru folosirea moderata a fardurilor.Din cate stiu numarul persoanelor alergice creste considerabil anual si chimicalele de orice fel nu pot decat sa favorizeze acest fenomen (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) poate ar trebui sa pisam roca si sa colectam prafuri din mijlocul naturii pentru culori
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:06 PM |
|