IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Dependenta de gatit, alt fel de viciu
asgaard
post Jul 24 2007, 02:51 PM
Post #1

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

pentru mine gatitul e un viciu. si n-are nici o legatura cu mancatul. daca nu mananc sunt cam artagoasa, dar daca nu gatesc cateva zile simt ca-mi lipseste ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
dr_wise
post Jul 24 2007, 04:51 PM
Post #2

Musafir

Cleo dear, chiar vrei sa ma corupi?! Eu nu stiu cum sa ma indoctrinez ca toate dulciurile alea groaznic de bune sunt otrava pt corpul meu...ca am un pancreas mai tare decat suma tuturor aurolacilor din Ro... iar tu vrei sa ma inveti acu, la batranete, sa fac crema de zahar ars! Pai crezi ca pot sta cu drogul in casa, pana nu-l termin???? Nein!
Mai bine anunta-ma cand vi si o taiem la Marco Polo, frumos, elegant, si punctam sosirea ta pe meleaguri dobrogene cu o panacotta bestial de gustoasa, sau cu o crema de zahar ars la On Plonge...lasa-te pe mana mea de drogata, ca te duc la sigur acolo unde au drogurile cele mai fine si mai bine preparate, ce sa-mi mai bat eu capul cu prepararea lor!
A propos, ai ceva ganduri de aterizare soon? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 24 2007, 05:22 PM
Post #3

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(dr_wise @ Jul 24 2007, 10:51 AM) *
Cleo dear, chiar vrei sa ma corupi?! Eu nu stiu cum sa ma indoctrinez ca toate dulciurile alea groaznic de bune sunt otrava pt corpul meu...ca am un pancreas mai tare decat suma tuturor aurolacilor din Ro... iar tu vrei sa ma inveti acu, la batranete, sa fac crema de zahar ars! Pai crezi ca pot sta cu drogul in casa, pana nu-l termin???? Nein!
Mai bine anunta-ma cand vi si o taiem la Marco Polo, frumos, elegant, si punctam sosirea ta pe meleaguri dobrogene cu o panacotta bestial de gustoasa, sau cu o crema de zahar ars la On Plonge...lasa-te pe mana mea de drogata, ca te duc la sigur acolo unde au drogurile cele mai fine si mai bine preparate, ce sa-mi mai bat eu capul cu prepararea lor!
A propos, ai ceva ganduri de aterizare soon? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) din pacate nu aterizez anul asta dar tare mi-ar place sa ma intalnesc cu cateva dintre voi sa ne hlizim live macar pt cateva ore (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

eu nu-s asa innebunita dupa crema de zahar ars si de fapt dupa dulciuri ...mie-mi place sa le fac ...ce drac de placere o mai fi si-asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
asgaard   Dependenta de gatit   Jul 24 2007, 02:51 PM
dr_wise   Cleo dear, chiar vrei sa ma corupi?! Eu nu sti...   Jul 24 2007, 04:51 PM
Cleo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 10:33 PM