IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Copiii si sportul, sport de toate felurile
kalua
post Jan 5 2007, 07:26 PM
Post #1

Musafir

Inot - am citit nu demult ca este mai bine, mai sanatos si mai usor pentru copii, cand invata sa inoate, sa inceapa cu stilul kraul pentru ca miscarile sunt mai naturale decat la bras.

Ce sporturi practica copiii vostri? Fiica-mea a fost la dansuri, la balet, de vreo 3 ani se duce numai la gimnastica. Si de anul trecut a inceput si cu tenisul. Ii place si inotul, dar nu vrea sa-l practice decat in concediu si din cand in cand cu noi, la piscina.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cleo
post Jul 28 2007, 01:57 AM
Post #2

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

de la servici nu-mi afiseaza pozele (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) si iote acum vad dragalasenia care seamana leit cu mama ei din cate vad eu in pozele de pe grup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

sa-ti traiasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jul 28 2007, 06:28 PM
Post #3

Musafir

ai mei au facut karate mai bine de 2 ani, dar acum s-au plictisit, asa ca probabil ca atat le-a fost. de un an fac si inot, iar cel mic vrea fotbal, probabil din primavara urmatoare.
cel mare cred ca se multumeste cu inotul, lui ii ajunge, ca merge si vine cu bicicleta de la scoala (cand nu e f. frig si zapada), are aprox. 2 km intre casa si scoala.

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Copiii si sportul   Jan 5 2007, 07:26 PM
vick2laura  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 11:42 AM