![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Pentru ca suntem in plina pregatire pentru iarna as vrea sa schimbam retete.Sambata am facut o portie de zacusca cu ardei rosii copti si vinete bineanteles si zilele astea mai fac o portie cu gogosari pe care ii calesc usor in ulei si dupa aceea ii trec prin masina de tocat.
Am o reteta buna de gogosari in otet (daca o vreti, o postez) si as vrea sa stiu daca aveti si voi retete pentru gogosari murati. Sunt curioasa pentru ca stiu ca vinetele se mai pot pune la borcan cu rosii pe straturi dar nu am reteta.Ce mai puneti pentru iarna? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
M-a apucat ieri harnicia si-am incercat o reteta noua, rezultatul este bestial. Dar numai pentru cei carora le place gustul dulce-acru.
Dovlecei cu curry 1 kg dovlecei 3-4 cepe mijlocii 1,5 linguri sare 2 cani otet 2 cani zahar 1 lingurita curry 1 lingurita boia dulce 1 lingurita boabe de mustar 1 lingurita boabe de piper marar Dovleceii se curata de coaja numai daca aceasta este tare. Se curata de seminte si se taie in bucati sau felii. Ceapa se taie pestisori. Se amesteca intr-o oala mai mare dovleceii, ceapa si sarea si se lasa vreo 3-4 ore, apoi se adauga celelalte ingrediente, se fierbe (cateva clocote, nu mai mult) si se pune in borcane. In oala: (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/dovl_oala-1.jpg) si-n borcane: (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/dovl_borcan.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:03 AM |
|