![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Montignac spune in primul rand sa avem grija cu grasimile animale (altfel am putea face Atckins), iar de faza cu branza, mai ales cu cea de vaci, eu am citit intr-o carte de-a lui mai veche...
Eu una nu ma prea tin de regula asta, mai ales vara, dar nici n-am sesizat la mine ca ma ingras, ca atunci as fi tras frana de alarma ;) Iar cu cimbrul, ia da tu copy/paste su pune intrebarea la gastronomie, ca eu habar n-am. Eu in Ro nu prea gateam, stateam la mama ::) . Eu aici n-am intalnit planta sa aiba gustul cimbrului romanesc. :( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:56 PM |
|