![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici nu stiam ce titlu sa dau topicului.
Ideea e ca stiu ca avem si o stomatoloaga printre noi si oricum, mai sunteti cateva mai informate ca mine in domeniul asta. Problema e urmatoarea : am avut o plomba mai mare la o masea, din care imi ramasesera doar 2 pereti ai mei, din dintele natural. Am muscat pe ceva tare si mi s-a mai rupt un perete. Dentista mi-a zis ca singura solutie e sa ii faca o coroana de ceramica. Acum...ea mi-a zis ca dintii de langa nu o sa fie afectati, ca pur si simplu imi lipeste capsula aia de ceramica pe dinte. Altii imi zic ca nu ar fi bine asa, ca trebuie sa faca cumva legatura si cu un dinte de langa, sa o prinda de el, ca altfel o sa imi pice mereu si va trebui sa ma tot duc sa mi-o lipeasca la loc. Cum e mai bine? Stiti cumva? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
helloww...ma intrebam daca nu stiti un dentist bun in cluj?mm... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am schimbat o gramada de dentisti.bine de la ultimul marturisesc ca am fugit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...am indurat destule.pe langa faptul ca imi fac repede greata mai si striga la mine.si daca e vorba de durere in cazul meu omu' trebuie sa aiba rabdare cu mine..nu sa strige.bine ideea este ca sunt si fricoasa:P(nu-mi place sa-mi umble cineva in gura).am fost in iarna la ceva studenti...mi-au placut cum au lucrat,dar nu m-am putut inscrie la ei pentru ca ziceau ca ei fac inscrieri doar la persoanele care vor sa-si puna aparat dentar(cei cu problemele acestea).de curand mi s-a rupt o masea,plus ca mai aveam inca una rupta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .oare o sa gasesc pe cineva pe placul meu?(si cand zic asta nu ma refer ca sa se poarte cu mine ca o printesa,doar sa aiba rabdare cu mine si sa nu ma chinuie) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:02 AM |
|