![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
http://www.elady.ro/articole/Povesti/
... sau ce pozne le trec "fiarelor" noastre prin cap. Incep io: Minou (o sa il vedeti imediat la poze) ma da jos de pe perna noaptea ca sa doarma el ca bestia, intins cat placinta. mai am sa dorm jos din pat ca sa ii las mariei lui loc sa se cracaneze in voie. si daca nu fac ce vrea... are o uitatura de killer, de parca e Terminator cu coada :o iti e frica sa te apropii de el. si s-a invatat pupacios - cand il iei in brate trebe' neaparat (da neaparat!) cand isi intinde el gatul intr-o anume pozitie sa fie pupat (sau macar mangaiat) sub barbitza. e fericirea lui extrema. ia uitati aici fatza de motan pupacios- parca asteapta droguri in vena! (IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/04-09-05_2230_r.jpg) |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista in lumea asta mare intr-un colt inconjurat de ziduri calde si oameni care iubesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , un ghemotoc cu blanita tigrata si mustati lungi...care viseaza in fiecare zi ca traieste in salbaticie printre copaci infloriti si multe ganganii zburatoare,pasarele care stau la cheremul ei si pamant in care sa se tavaleasca cat cuprinde... (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
Intr-una din zilele astea visatoare un fluturas (mare si nu foarte dragalas) s-a gandit si patrunda in lumea Tigrutei(printesa blanita) ... Dar in lumea aceasta traiam si eu cea care numai fluturasi(cap de mort in denumirea populara) nu-mi doresc prin preajma... (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Inima Tigrei incepu sa salte de bucurie,in sfarsit se putea trezi din vis si putea avea parte de actiune in lumea reala (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) ...inima mea incepu sa se faca cat un purice... (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) Tigra incepu sa devasteze casa ca sa-l prinda,eu cautam un loc sa ma ascund (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) ...Tigra nu intelegea de ce nu iau parte la joaca,eu nu intelegeam de ce il agita si mai mult in jurul meu... Pun mana pe telefon :" Alo tata vino repede la mine ca mi-a intrat o bazaconie urata in casa si nu stiu cum sa scap de ea" (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ...Tigra in gandul ei :"Sa nu care cumva sa vii sa-mi strici joaca,am totul eu sub control"...tata agitat:"Aoleu vin,stai linistita ca ucid tot ce prind" (IMG:style_emoticons/default/horse.gif) Intre timp pana la venirea tatalui,eu m-am bagat sub masa iar Tigra a prins bazaconia,i-a rupt aripile si joaca pe capul ei nu alta...o noapte intreaga de actiune...si printesa blanita fericita (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) ps:Mda,mi-e frica de anumite ganganii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...(mie nu...miauuuu!) (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:07 AM |
|