![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 9-December 05 Member No.: 55 ![]() |
Eu le astept pe fete sa combata puternic :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 30-August 07 Member No.: 2,123 ![]() |
Salutare tuturor! am tot "frunzarit " topicurile de pe forum si chiar imi place ca aici poti gasi...raspunsuri adevarate...nu minciuni.
Poti slabi atat, fara ....poti manca de toate...fara efecte adverse......poti lua medicamentatie asta, fara sa te ingrijorezi de ficat, stomac.... apreciez sfaturile dvs....asa ca va rog ajutati-ma si pe mine, macar cu incurajare. cred ca de cand am inceput cu regim si diete, de prin 2000, m-am cam bolnavit grav, insa nu mi-am dat seama incotro ma indreptam.vroiam sa fiu slaba.62 kg..la 163 e groaznic de mult...cel mai mult am slabit 11 kg...intr-o perioada scurta de timp.tb sa recunosc ca nu mancam decat 2 mere pe zi.apoi am dat-o clar in bulimie cand mancam f f f mult pt ca stiam ca nu-i bai, p-orma vomit...ma simt un pic ametita vreo jumtate de ora, dar plec in oras..cu impresia ca am mancat, ca stomacu...nu mai avea de ripostat.acum am aceeasi greutate ca in 2000, aceleasi probleme.anorexie o perioada...slabesc...dupa care...bulimie.ajutati-ma va rog cu sfaturi! cu mult respect! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 04:46 PM |
|