![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Topic deschis iubitorilor de papagali ce au nevoie de mai multe cunostinte.
Cu mare placere am sa impart cu voi experienta de ani de zile in cresterea acestor superbe fiinte...intrebati si am sa incerc sa va ajut cu sfaturi pe care nu le primiti nicaieri :) Sorin. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 7-September 07 Member No.: 2,179 ![]() |
Eu am un perus albastru si e mascul( are numai trei luni) ,i-am cumparat tot felul de jucarii dar nici nu s-a atins de ele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , am spus ca ii mai iau o singura jucarie ,m-am dus la magazin si nu mai erau jucarii decat un model (un plastic si de el agatati clopotei colorati) nu mi s-a parut cine stie ce dar am luat-o. Acum nu mai doarme toata ziua in colivie ci se joaca cu clopoteii. Ce ii place la jucaria aia nu stiu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . S-a luat si vopseaua de pe clopotei si daca as lua jucaria din colivie cred ca ar muri de inima rea. Astazi m-am gandit ca are nevoie de companie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .m-am dus la magazin crezand ca sunt o gramada de perusi dar cand am intrat pe usa... trei perusi urati si zgribuliti....am crezut ca inebunesc deoarece era singurul magazin de animale si numai in piata mai erau perusi si e tare departe, si am mers pe jos, incetul cu incetul cand deodata vad piata (mi se citea bucuria pe fata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). M-am uitat la colivii lung si bine cand deodata vad un perus galban ca lamaia . I-am spus vanzatorului sa mi-l arate si sa spuna ce e (vroiam neaparat femela). S-a uitat la el cam un minut si a spus ca e femela dar are nasul un mov foarte deschis spre roz. Eu stiam ca masculii au nasul colorat iar femelele cafeniu deschis dar vanzatorul a spus ca e pui si in timp o sa-si schimbe culoarea. Eu nu prea am incredere in vorbele lui ,voi ce credeti??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:13 AM |
|