![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Topic deschis iubitorilor de papagali ce au nevoie de mai multe cunostinte.
Cu mare placere am sa impart cu voi experienta de ani de zile in cresterea acestor superbe fiinte...intrebati si am sa incerc sa va ajut cu sfaturi pe care nu le primiti nicaieri :) Sorin. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu am nici cea mai vaga idee, insa asta nu ma impiedica sa iti urez (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Eclypse, seredere placuta si la citi mai multi prieteni noi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
waw mici nu stiam de topicul asta, ma bucur mult pt ca eu am perusi de vreo 10 ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eclypse eu perusul ce il am acum l am cumparat tot la 3 luni si era mov spre albastru la cioc la fel ca si acum, fetitele trebuie sa fie maro eu zic ca e baiat papagalul acela galben vanzatorul a mintit pt ca, culoarea e aceiasi de cand se nasc am avut si fetite si erau maro sa stii ca ei se ataseaza f tare de unele lucruri uite al meu are o clema de de par care daca o iau de pe colivie nu ma lasa pt ca s a atasat de ea si apoi se intristeaza pune i o oglinda in colivie, culoarea galbena e preferata lor al meu e innebunit si dupa telefoane si telecomanda sa stii ca papagalii pot vedea lumina fosforescenta si ziua nu doar noaptea iar chestia asta ii ajuta la alegerea partenerei pt ca ei au colorit galben la gat eu il tin liber prin casa pt ca e pacat sa nu zboare , sau macar zilnic lasa l cateva ore liber sa vezi ce fericit va fi o pasare trebuie tinuta liber nu inchisa pt ca are aripi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2025 - 04:51 AM |
|