![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La rugamintea alei
Orez prajit cu legume 4 ciuperci chinezesti (Tongu, se gasesc mai degraba uscate, trebuie atunci puse la inmuiat 30 minute in apa clocotita) 1 ceapa 2 catei usturoi 1 bucata ghimbir (ca. 1 cm) 3 linguri ulei de alune 1 lingura ulei de susan (uleiurile se pot inlocui cu ulei de flaorea soarelui) 1 tulpina de telina 1 morcov 100 g ciuperci (champignon) 50 g germeni de bambus 3 cepe verzi 100 g mazare 3 oua 300-400g orez fiert piper 1 lingura sos de soia Ciupercile chinezesti se taie marunt. Ceapa si ... RESTUL PE SITE: http://www.elady.ro/articole/Gastronomie/R...-cu-legume.html |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
parada wok- ului
am prajit carne de vita taiata fasii subtiri, apoi am lasat sa fiarba mai mult in suc propriu dar am dres-o sa nu o ard cu putina apa .... cand s-a fiert se adauga un morcov mai mare taiat felii subtiri si mazare vreo 300gr (poate fi din aia congelata) se lasa vreo 5 minute apoi se adauga un cartof mijlociu taiat cuburi de 1 cm si 2 cepe rosii mijlocii taiate tot in cuburi de 1cm. ....inca 5 minute si gata, legumele trebuie sa ramana crocante! separat se fierb 300g spaghete se scurg se pun deoparte... intr-un wok (o tigaie incapatoare cu margini mai inalte) se pun cateva linguri de ulei cand s-a incins aruncam 4 catei de usturoi taiati fasii subtiri, apoi punem spaghetele si mai prajim 1-2 minute cui ii place picant poate adauga o lingurita de boia iute. Adaugam carnea cu legumele prajim vreun minut, punem o lingura rasa de amidon, sos de soia nu prea sarat le amestecam si gataaaa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 09:10 PM |
|