![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Va rog mult de tot daca aveti vreun model de astfel de scrisoare (se cere la SNSPA) sa m-il trimite-ti. Deja au inceput inscrierile si m-am apucat de dosar dar nu am idee cam cum sa sune aceasta scrisoare care e determinanta in nota de admitere.
Stiu in mare ca trebuie sa motivez de ce am ales acest master dar m-ar ajuta ca forma sa vad cam cum se prezinta o scrisoare de genul asta. Multumesc frumos |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oliviana, fara suparare, daca o sa scrii si scrisoarea de intentie tot cu greseli de ortografie, o sa fie buuuuba mare. Nu ai voie sa faci asemenea greseli; vorbim totusi de un model de scrisoare de intentie pentru inscriere la un master, la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative - totusi ...
Grija mare si bafta! Scrisoare de intentie |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Oliviana, fara suparare, daca o sa scrii si scrisoarea de intentie tot cu greseli de ortografie, o sa fie buuuuba mare. Nu ai voie sa faci asemenea greseli; vorbim totusi de un model de scrisoare de intentie pentru inscriere la un master, la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative - totusi ... Grija mare si bafta! Mersi mult pentru sfaturi, am gasit un model adecvat. Stiu ca fac multe greseli, poate din graba sau poate din greseala. Voi fi mai atenta pe viitor |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:42 PM |
|