IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Model de scrisoare de intentie pentru master
oliviana
post Sep 10 2007, 11:55 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,581

Va rog mult de tot daca aveti vreun model de astfel de scrisoare (se cere la SNSPA) sa m-il trimite-ti. Deja au inceput inscrierile si m-am apucat de dosar dar nu am idee cam cum sa sune aceasta scrisoare care e determinanta in nota de admitere.
Stiu in mare ca trebuie sa motivez de ce am ales acest master dar m-ar ajuta ca forma sa vad cam cum se prezinta o scrisoare de genul asta.
Multumesc frumos
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Sep 10 2007, 11:58 AM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oliviana, fara suparare, daca o sa scrii si scrisoarea de intentie tot cu greseli de ortografie, o sa fie buuuuba mare. Nu ai voie sa faci asemenea greseli; vorbim totusi de un model de scrisoare de intentie pentru inscriere la un master, la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative - totusi ...
Grija mare si bafta!

Scrisoare de intentie

+Quote Post
oliviana
post Sep 17 2007, 08:45 PM
Post #3

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,581

QUOTE(Maàt @ Sep 10 2007, 12:58 PM) *
Oliviana, fara suparare, daca o sa scrii si scrisoarea de intentie tot cu greseli de ortografie, o sa fie buuuuba mare. Nu ai voie sa faci asemenea greseli; vorbim totusi de un model de scrisoare de intentie pentru inscriere la un master, la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative - totusi ...
Grija mare si bafta!

Mersi mult pentru sfaturi, am gasit un model adecvat. Stiu ca fac multe greseli, poate din graba sau poate din greseala. Voi fi mai atenta pe viitor

+Quote Post

Posts in this topic
oliviana   Model de scrisoare de intentie pentru master   Sep 10 2007, 11:55 AM
Maàt   Oliviana, fara suparare, daca o sa scrii si scriso...   Sep 10 2007, 11:58 AM
oliviana  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 01:42 PM