![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
:) Am comis-o!!!...Deci...cine se mai inscrie? :P
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Elle la zapada e mult, mult mai rau - pentru ca reflecta razele solare in proportie foarte mare (mai ales cand e zapada multa, ati vazut iarna la munte ce usor te arzi, din cauza altitudinii si a zapezii)! Si nisipul reflecta radiatiile solare!
Si PC-ul se pare ca emite niste ultraviolete (e bun si un ecran de protectie), si oricum cele emise de soare patrund prin geamuri (doar daca n-aveti geamuri din sticla speciala, tratata anti-UV). Deci practic numai noaptea nu suntem expusi la UV. Si pe mine ma enerveaza sa ma dau cu multe chestii pe fata, mai ales in timpul zilei... eu oricum de fel sunt minimalista, dar deh, felul meu nu se potriveste cu felul pielii, ca sa zic asa... :D (sau >:(!) De la Bioderma am incercat numai Photoderm AKN, si mi-a placut mult, e absolut ok, plus ca acum i-au marit FPS-ul de la 20 la 30, deci e mult mai bine! Poti sa-l incerci cu incredere! Si ai mare grija cu bebe si soarele! Mai ales ca are probleme, saracutul! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:03 PM |
|