![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adevarul este ca tot asta este cea mai buna cura de slabire dar ce ma fac cu psihicul?deci de luni pana astazi, joi, am mancat 2 piepti de pui fiert si 4 felii de pepene.Am mai ametit, m-am simtit slabita in unele momente dar incepe sa imi fie din ce in ce mai bine.Normal ca am pretentia sa imi vad burtile cum se dizolva dar mai rabd putin.
In schimb problema este cu psihicul, parca sunt drogata, vsez batoane de snikers si cola si inghetata si placinte imi vine sa plang si sunt nervoasa.ma tot amagesc ca as este la inceut, dr oare asa este?sau o iau razna?mai tine cineva cura acum? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Normal ca am pretentia sa imi vad burtile cum se dizolva dar mai rabd putin. ok, mai rabzi putin, dar cand te-apuci iar de mancat cat de cat normal burtile iar vor apare... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
sepcutza |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
hey salut ...sunt noua pe aici...:am sa va zic cate ceva despre mine.....am 18 ani...acu aproape o luna i am implinit,
sunt o pers foarte dar foarte complexata...pt ca am de ce.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pt ca ma simt obeza....am multe kg in plus de cat trebuia sa am si de cateva zile nu mai mananc nimic...poate cate un baton de ceva....o para ...ce mai am prin casa...dar ceva ca sa aiba calorii mai putzine tocmai ieri am mancat o friptura (pt ca nu m am aptinut ca deh cand am vazut ca toata familia mananca mi a venit o pofta de nu am mai putut si mi am facut)si am mai mancat ceva dulce.....si nu stiu ce sa ma mai fac...peste acateva luni o sa ma int cu un baiat ,ca imi place si ii place de mine...nu ne am mai vazut pana acu...o sa fie prima data...si el ma cunoaste doar din poze...dar poze din alea care se vede numai capul:( ...si vreau sa slabesc mult.....si cat mai repede (stiu ca nu o sa fie sanatos) nuj ce sa mai fac:(((( plus ca eu am si bacul anul asta...si nu prea am timp de exerxitzii... sunt stresara:| nuj dak va interesat pov mea....dar vreau sa vb cu cineva care e mai mare decat mine si ma poate sfatuii:(( va rog |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:50 AM |
|