![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Urmarind stirile am vazut cazul unei doamne care isi dusese fetita de 5 ani in Sephora (parca asa mi-am dat eu seama din imagini) in fata unui stand cu produse pentru copii si o intreba ce ii place. si-a ales cea mica un lucrusor si mai apoi a arata-o pe maica-sa cum o dadea cu o pensula. s-a facut un sondaj si se pare ca printre "preferintele" copiilor (sau a mamelor) se afla pudra de fata iluminatoare, glossul si fardurile. de ojele pentru copii nici nu mai vorbim, alea's deja ceva obisnuit.
si doamna cu pricina (sau domnisoara. no me importa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) era fooooaaaarte entuziasmata ca fata ei este interesata de pe acum (n.M - 5 ani) de farduri. ce papusi barbie? neh, e mai "funny" sa isi caute cosmetice. dincolo de prostia de care da dovada aceasta femeie - de fapt, o fi prostie? naivitate? cum sa-i spui? - medicii ne avertizeaza ca ele NU sunt recomandate copiilor. determina maturizare fortata si cate si mai cate... eram in ratb intr-una din zile si am vazut o fetita cam de ciclul primar (pana intr-a 6a, oricum) machiata pana in dinti. era brunetica si era data cu albastru si bineinteles mascara. ce parere aveti despre asta? Kalua, stiu ca tu ai fetita, ii permiti sa iti foloseasca fardurile si alte alea? eu nu spun decat .. Dumnezeu sa ne fereasca. Copiii astia care vin din urma n-o sa aiba copilarie deloc. PS: Voiam sa scriu 'Micile domnisoare si Frumusetea" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
inca nu am vazut pozele deci nu pot sa-mi dau cu parerea.
daaaar: si sora mea a purtat tocuri de la varste FOARTE fragede (acum poarta rar), a dat atacul la fardurile mele la fel, destul de tinerica (12? 13 ani? chiar nu mai tin minte) daaaaaaar (repet, daaaaaar) nu a impiedicat-o sa isi vada de scoala si de toate ale ei (cu rezultate remarcabile as zice, a fost MULT mai buna la scoala decat mine, nu a pus probleme ca alte fete de varsta ei) samd. acum e un adult absolut normal (are 21 de ani) cu multe responsabilitati (scoala si servici pe cap, scoala la zi si facultate grea, la fel serviciul e foarte solicitant). nu cred ca machiajele si lungimea fustei influenteaza prea mult dezvoltarea ulterioara. (iegzemplul meu: la 14 ani, adica acum vreo... 14, ma machiam, purtam fuste SCURTE, tocuri.... si ai mei nu au avut nimic impotriva. au preferat sa ma canalizeze ei spre niste directii decat sa o iau eu razna. si cred ca nu au facut deloc rau) in fine- parerea mea e ca acum e in perioada in care se descopera ea, ca femeie. de aia isi pune machiaje pe fata, tocuri si fuste sexy, observa ca are sani, solduri, picioare, ca daca se uita intr-un anmit mod cad baietii pe spate...fiecare fata reactioneaza in alt mod. la unele se manifesta mai devreme, la altele mai tarziu. are menstruatie? de cat timp? (nivelul hormonal e varza in primii doi ani de menstruatie, corpul o ia razna rau de tot....) daca mi se permite un sfat, incercati sa o convingeti sa nu poarte tocuri subtiri, daca tot poarta, sa aiba fie platforme fie toculete groase - in timp, afecteaza sistemul osos. hai ca am scris o tona... EDIT: am vazut si pozele... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 10:11 PM |
|