![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Urmarind stirile am vazut cazul unei doamne care isi dusese fetita de 5 ani in Sephora (parca asa mi-am dat eu seama din imagini) in fata unui stand cu produse pentru copii si o intreba ce ii place. si-a ales cea mica un lucrusor si mai apoi a arata-o pe maica-sa cum o dadea cu o pensula. s-a facut un sondaj si se pare ca printre "preferintele" copiilor (sau a mamelor) se afla pudra de fata iluminatoare, glossul si fardurile. de ojele pentru copii nici nu mai vorbim, alea's deja ceva obisnuit.
si doamna cu pricina (sau domnisoara. no me importa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) era fooooaaaarte entuziasmata ca fata ei este interesata de pe acum (n.M - 5 ani) de farduri. ce papusi barbie? neh, e mai "funny" sa isi caute cosmetice. dincolo de prostia de care da dovada aceasta femeie - de fapt, o fi prostie? naivitate? cum sa-i spui? - medicii ne avertizeaza ca ele NU sunt recomandate copiilor. determina maturizare fortata si cate si mai cate... eram in ratb intr-una din zile si am vazut o fetita cam de ciclul primar (pana intr-a 6a, oricum) machiata pana in dinti. era brunetica si era data cu albastru si bineinteles mascara. ce parere aveti despre asta? Kalua, stiu ca tu ai fetita, ii permiti sa iti foloseasca fardurile si alte alea? eu nu spun decat .. Dumnezeu sa ne fereasca. Copiii astia care vin din urma n-o sa aiba copilarie deloc. PS: Voiam sa scriu 'Micile domnisoare si Frumusetea" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne, happycat, dar fiica ta vitrega e fardata-fardata! Eu am crezut ca asa un pic cum se mai joaca fetitele, dar uita-te la ea, cu tocuri, fardata puternic, foarte ciudat sa vad asa ceva la varsta ei.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa e, poarta si tocuri si de fapt ceea ce o intereseaza pe ea 100% este felul cum arata. Cu scoala nu prea merge, visul ei e sa se faca coafeza!
Are cred mai multi pantofi decat am eu si jumatate din ei au tocuri foarte inalte. De felul in care se imbraca, ce sa mai zic, e de asemenea nepotrivit pentru varsta ei. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cand va avea vreo 15 ani! She's gonna land herself into trouble. Si chestia e ca e foarte incapatanata, eu daca ii zic ca nu i se potrivesc toate astea, ea n-are treaba. Mi-am amintit acum cum se imbracase cand am iesit in oras intr-o zi: cowboy boots maro, pantaloni baggy - verzi, rochie pe deasupra - bleu (pe care o folosea si drept camasa de noapte), pe deasupra o vesta cu blanita pe margine - bejulie. Si ea era convinsa ca arata foarte cool! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Completare, pt ca tocmai am citit ce a scris forte. Asta mica ...e micuta, si toata treaba asta cu machiajul/moda a inceput de cativa ani. Acum are 11 ani, n-are sani, n-are forme deloc, e copil copil, n-are menstruatie. Fizic nu a inceput sa se dezvolte ca femeie, poate doar in mintea ei, nu stiu. Parerea mea ca a inceput muuuult prea devreme cu machiajul, o sa isi distruga tenul care la varsta asta e perfect. In plus, faptul ca la 9-10 ani aici copiilor li se face educatie sexuala la scoala nu ajuta deloc. Mai mult le baga niste chestii in cap pe care nu le inteleg prea bine. Nu stiu unde se va ajunge. This post has been edited by happyCat: Oct 17 2007, 10:53 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:39 PM |
|